On location meeting option for your hair business:

Bij Veva Brands begrijpen we dat het plannen van afspraken tijdens reguliere salonuren niet altijd haalbaar is. Daarom bieden we een handige on location vergaderoptie voor onze gewaardeerde kappers.  We nodigen je graag uit in een gezellige, gemakkelijke te bereiken locatie voor een drankje.

Ontdek het hier.

Waarom Veva Brands?

Voordelen van onze on location vergaderoptie

Flexibele Planning

We bieden ook de flexibiliteit om afspraken buiten onze normale openingstijden te plannen, zodat je een tijd kunt vinden die het beste bij jou past.

Ontspannen Sfeer

Onze on location vergaderingen vinden plaats in de gezellige sfeer van de hotelbar, wat zorgt voor een ontspannen setting waarin je kunt ontspannen en genieten van een verfrissende pauze.

Creatieve Inspiratie

Een verandering van omgeving kan nieuwe ideeën opwekken en je creativiteit nieuw leven inblazen, waardoor je met frisse perspectieven naar je werk kunt kijken.

Handige Locatie

Gelegen nabij de snelweg of grote weg met voldoende parkeergelegenheid, bieden onze gekozen locaties gemakkelijke toegankelijkheid voor kappers die vanuit verschillende locaties reizen.

Netwerkmogelijkheden

Profiteer van de kans om te netwerken met collega-professionals uit de branche en inzichten uit te wisselen in een ontspannen omgeving.

Speciale Aanbieding voor on location vergadering

Daarnaast ontvangen kappers die deelnemen aan onze on location vergaderingen een exclusieve korting bij inschrijving voor een opleiding naar keuze in ons hoofdkwartier.

Het boeken van een on location vergadering bij ons is eenvoudig en gratis. Hieronder vind je de aankomende on location meetings. Wij regelen de rest, zodat jouw vergaderervaring naadloos en productief verloopt.

Bij Veva Brands streven we ernaar om onze kappers flexibele oplossingen te bieden die aansluiten bij hun behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om jouw off-site vergadering in te plannen en ontdek een nieuwe manier om jouw kapperservaring naar een hoger niveau te tillen.

geen geschikte dag of locatie gevonden?
Vraag hier jouw salonbezoek aan.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108