Jouw kapperszaak vindt het zeker belangrijk om jou als klant tevreden te stellen en zijn werkzaamheden te delen op sociale media. Het kan echter wel eens voorkomen dat hij vergeet of geen tijd heeft om voor en/of na foto's te nemen van jouw prachtige nieuwe kapsel. Maar geen zorgen! Jij als gewaardeerde klant kan jouw kapper helpen om zijn werk te delen en te helpen groeien. Als je zelf een foto maakt van jouw nieuwe kapsel en deze naar ons stuurt, dan kunnen wij deze gebruiken voor mooie posts op onze en de kappers sociale media kanalen en eventueel onze portfolio.

En het beste van alles is dat jij daarvoor punten kunt verdienen! Deze punten kun je later inwisselen voor een leuk cadeautje bij jouw volgende haarverlening. Op deze manier help je niet alleen de kapper, maar belonen we jou ook voor jouw bijdrage aan de kapper zijn succes. Dus, heb je recent een nieuwe coupe gekregen bij? Aarzel dan niet om ons een before en/of after foto(video) te sturen! Zo kunnen we jouw nieuwe look delen met onze en de kapper zijn volgers en potentiƫle nieuwe klanten. Bedankt voor jouw steun en we hopen je snel weer te zien bij onze partner en bij ons!

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108