Shana Nevelsteen

haarSALON

In 2017 volgde ik mijn eerste opleiding in het plaatsen van keratine extensions, deze 2daagse opleiding werd met veel passie voor het vak gegeven door Veva & Valérie.

Ik kon geen betere start in het plaatsen van extensions krijgen als die ik toen gekregen heb, er werd zeer precies en tot in het diepste detail uitgelegd hoe je keratine extensies dermatologisch correct plaatst.
Een halfjaar lang heb ik onder toeziend oog & met ondersteuning van Veva en Valérie extensions geplaatst op modellen tot alles tot in het detail correct geplaatst werd om dan over te gaan tot het echte salonwerk.
Keratine extensions plaatsen is een zeer complex/delicaat werk, als ook het onderhouden en verwijderen van keratine extensions wat vaak over het hoofd gezien wordt.
Veva & haar team hebben mij begeleid vanaf de eerste stap in het plaatsen van keratine extensions en streven naar dé absolute perfectie wat maakt dat je als kapper sterker in je schoenen staat en weet waarover je spreekt.

Kwaliteit, eerlijkheid & professionaliteit dragen ze bij Veva brands hoog in het vaandel. De keuze om met hen samen te werken wanneer ik mijn eigen zaak startte was dan ook voor de hand liggend.

De haarextensions die ze bij Veva brands aanbieden is van ongeziene kwaliteit.
Vaak zien we bij extensions dat het haar stugger aanvoelt en dus ook moeilijker handelbaar is doordat deze snel gaan knopen, maar dat geldt absoluut niet voor de haren die Veva brands verdeelt.
Integendeel zelfs, de haren hebben een mooie glans en vallen heel soepel waardoor ze niet knopen, makkelijk zelf te stylen zijn en mooi aansluiten aan het eigen natuurlijke haar.

Bij haarSALON komen vooral klanten langs die fijn vallende haren hebben van nature en hun haren zo naturel en onopvallend mogelijk willen verdikken.
Ik kies daarom vaak voor het plaatsen van fijne keratine, een enorme troef in het assortiment van veva brands.
De fijne keratine zorgen ervoor dat de bondingen nóg minder zichtbaar zijn wat zeker een must is voor klanten die fijne haren hebben vanaf de haarwortels.
Ook gaan de haren zeker niet zwaar vallen wat zorgt voor een natuurlijk uitzicht en minder gewicht aan de hoofdhuid.
Mijn klanten zijn zeer enthousiast over het draagcomfort van de fijne keratine.

Vevabrands biedt de keuze uit de haireXtends & HairThoughts waardoor je de extensions kan aanpassen aan het eigen natuurlijke haar van de klant, wat een énorm voordeel is want zo worden de extensions gepersonaliseerd naar ieders wens, iets wat we bij weinig andere extensionmerken zien.

Wanneer je kiest voor Veva brands kies je voor een persoonlijke aanpak, het ganse team staat je met plezier bij met raad en daad, niets is hen teveel. Iets wat ik enorm apprecieer, je bent geen nummer maar je wordt echt gehoord. Met andere woorden, alleen maar lof over Veva brands & hun team.

An C

consument

Ik wil graag mijn oprechte enthousiasme delen over mijn recente ervaring met de nieuwe extensions van Veva Brands, namelijk de HaireXtends Hairextensions. Als iemand die al geruime tijd vertrouwd op permanente haarextensions, wilde ik een paar maanden geleden De nieuwe haren ook eens proberen, en dat bleek een beslissing te zijn die mijn verwachtingen overtrof.

Vanaf het moment dat ik de Hairextends extensions van Veva Brands in mijn haar had, merkte ik meteen een wereld van verschil. Het eerste wat me opviel, was hoe ongelooflijk klitvrij mijn haar was. Geen gedoe meer met vervelende knopen aan de uiteinden van mijn extensions. Het voelde zijdezacht en beheersbaar aan.

Wat me nog meer versteld deed staan, was de diepe en rijke kleur van het haar. Mijn extensions behielden hun intense kleur, en het voelde alsof ik iedere dag  van een bezoek van de kapper kwam. De haarkleur was prachtig, diep en natuurlijk, en het paste naadloos bij mijn eigen haarkleur.

Een andere fantastische eigenschap die ik ontdekte, was dat de krul van mijn permanent echt mooi bleef zitten. Dit was een enorme opluchting voor mij, aangezien ik mijn krullen gewend ben, ook om mijn krullen bij te werken naarmate de tijd verstreek bleven deze echt prachtig zitten in vergelijking met vroeger. Met de Veva Brands extensions was dat niet meer nodig.

Ik ben helemaal verkocht en kan gewoon niet genoeg krijgen van deze extensions.  HaireXtends zijn absoluut mijn geheim voor prachtig, glanzend, en onderhoudsarm haar.

Veva Brands met hun geweldige HaireXtends extensions. Je zult er geen spijt van krijgen!

Met glanzende groeten
Ann

Parvin

Veva Brands is een familiebedrijf gespecialiseerd in haarverlengingen. Ik werk al 12 jaar met dit merk en heb in die tijd een sterke band opgebouwd met het bedrijf. Vanaf dag één voelde ik me al als een familielid en thuis.

Bij Veva Brands werkt een uiterst vriendelijk en behulpzaam team. Je kunt de positieve energie, toewijding en vriendelijkheid voelen wanneer je contact met ze opneemt om een bestelling te plaatsen of vragen te stellen. Ze zorgen met grote zorgvuldigheid voor je. Het feit dat je na zoveel jaren nog steeds dezelfde medewerkers aan de lijn krijgt, getuigt van een betrouwbare band tussen ons.

Bij Veva Brands kun je de liefde en passie voor het vak voelen. Ze hechten veel waarde aan de gezondheid van het natuurlijke haar en de hoofdhuid van hun klanten. Ze bieden ook opleidingen om ervoor te zorgen dat we als kappers altijd up-to-date blijven en ons werk op de juiste manier kunnen uitvoeren. Ze voeren laboratoriumtests en grondig onderzoek uit op hun haarverlengingen, zodat we als kappers altijd hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren en de beste service aan onze klanten kunnen bieden.

Ze zijn altijd open en eerlijk, en ze verkopen niet alleen haarverlengingen, maar bouwen ook een bijzondere band op met hun klanten, wat ik bewonderenswaardig vind.

Veva is voor mij een inspiratie. Ze is een sterke vrouw met veel ervaring en ambitie, een harde werker en een echte zakenvrouw met een overvloed aan positieve energie. Mijn eerste gesprek met haar zal ik nooit vergeten. Ik wist meteen dat ik de rest van mijn carrière met haar wilde samenwerken. Bij haar ben je altijd van harte welkom, en dat voel je meteen. Ze is niet alleen een zakenvrouw, maar ook een liefhebbende moeder, wat heel mooi is om te zien.

Davy is ontzettend vriendelijk en altijd behulpzaam. Hij denkt altijd met ons mee en onderhoudt nauw contact om hun diensten continu te verbeteren. Samen met Veva heeft hij een fantastisch bedrijf opgebouwd.

Valerie, Jonathan en de rest van het personeel staan altijd voor je klaar. Ze zijn geduldig en behulpzaam, en vormen een fantastisch team.

Wat ik ook belangrijk vind, is dat ze me op alle gebieden proberen te ondersteunen, niet alleen bij de verkoop. Als ik bijvoorbeeld hulp nodig heb bij het schrijven van teksten of iets voor mijn sociale media, kan ik rekenen op Charlien, die me begeleidt en helpt.

Veva Brands is voor mij een betrouwbaar thuis! Dank jullie allemaal. 🙏🏼

Bonjė Emely

Atelier Bonje en Studio HairMaxx

De haarextensions van Veva Brands zorgen voor een natuurlijke uitstraling, wat essentieel is als het gaat om hoogwaardig haar voor haarverlengingen. Het haar mengt zich naadloos met het eigen haar van de drager, waardoor een realistische en onopvallende look ontstaat. Daarnaast staat het kwaliteitshaar garant voor duurzaamheid, zodat klanten langdurig kunnen genieten van hun haarverlengingen zonder in te leveren op schoonheid en textuur.

Wat het haar van Veva Brands echt speciaal maakt, is de veelzijdigheid ervan. Klanten kunnen hun haarverlengingen krullen, stylen, föhnen en zelfs kleuren, net als hun eigen haar. Dit biedt eindeloze stylingmogelijkheden en comfort, want het hoogwaardig haar voelt prettig aan op de hoofdhuid zonder irritatie of ongemak te veroorzaken.

Bovendien is het onderhoud ervan relatief eenvoudig en vereist geen ingewikkelde zorgroutine. Ja, de initiële kosten kunnen wat hoger zijn, maar het is een investering op de lange termijn omdat hoogwaardig haar langer meegaat dan inferieur haar, wat uiteindelijk kosten bespaart.

Het dragen van een prachtig en natuurlijkogend haarverlenging kan het zelfvertrouwen van klanten een flinke boost geven en hen helpen zich beter te voelen over hun uiterlijk. De haren kunnen bovendien worden aangepast aan de wensen van de klant, inclusief haarlengte, textuur en kleur, waardoor een persoonlijke uitstraling wordt gecreëerd.

Van alledaagse looks tot speciale evenementen, de extensions van Veva Brands kunnen voor elke gelegenheid worden gestyled, waardoor klanten flexibiliteit hebben in hun stijlkeuzes. En het beste van alles, door het gebruik van deze hoogwaardige haren leidt dit doorgaans tot tevreden klanten die genieten van de voordelen van prachtig en natuurlijkuitziend haar.

Dit zijn slechts enkele van de vele positieve aspecten die de extensions van Veva Brands voor haarverlengingen te bieden heeft. Het is van groot belang om samen te werken met professionele kappers of stylisten om de allerbeste resultaten te behalen.

Met vriendelijke groeten,
Atelier Bonje Studio HairMaxx

Melanie

At Mels

“Ik werk inmiddels meer dan twee decennia met hair extensions. In onze salon plaatsen we wekelijks meerdere verlengingen, opvullingen en volumes bij onze trouwe klanten. We werkten jarenlang met hetzelfde merk, totdat Veva ons kennis liet maken met verschillende nieuwe haartypes. We waren meteen enthousiast, maar eigenwijs als we zijn, wilden we het eerst zelf proberen.

Na een set van 150 extensions op 45cm van HaireXtends was ik overtuigd. Het voelt ontzettend luchtig aan, heeft veel veerkracht, een mooie diepe kleur en het allerbelangrijkst; geen zichtbare strengen. Ik heb ongeveer 6 tot 7 maanden van de eerste set genoten, en inmiddels heb ik een nieuwe set laten plaatsen, die ook weer prachtig is. Wat ik het grootste voordeel van HaireXtends vind, is dat het naadloos opgaat in ieders haar. Daarnaast heeft het veel glans en het klit niet. Ook onze klanten zijn erg enthousiast over ons nieuwe haar. Kortom, we zijn uiterst tevreden!”

Sabrina V

klant

Eventjes om te laten weten hoe ik het stel met de extensions. Heel tevreden van, veel haren, makkelijk te onderhouden. Top Groetjes

Haarstudio Win

Hoi hoi,

Leuke training gehad vanmiddag met de tape extensions. Dankjewel ♡

Martine V.

Ik vind mijn extensions erg licht, alsof ik er geen draag. Het is ook heel natuurlijk. 
Dank u 
Met vriendelijke groeten,
Martine V.

Hilde C.

Juist een bericht om te laten weten dat ik het SUPER gelukkig ben met jullie Hairextends! Er is nog geen enkel uitgevallen, ik heb nooit knoopjes in jullie haren en het valt super natuurlijk! Heel erg bedankt.

feel styl

WAAW! De kleuren waren perfect! Dank je. 
Eindresultaat was super!

Lisa

Heel goed. Heb het eens gewassen en valt direct mooi. Ik moet nog even wennen aan het kleur, dat zal nog wat tijd vergen 🙂 Ben super blij dat ik deze stap gezet heb naar jullie nieuwe merken. Nogmaals dikke Merci

FeelStyling

-Heel tevreden van de haren/haarkwaliteit

-Vallen heel natuurlijk

-Laat zich makkelijk mengen met de haren van de klant

-Geen problemen om in elkaar te knippen/te verbinden/in te knippen

Jolien V.

Dag, Ik ben zeer tevreden van de nieuwe extensions. Na het eerst in vele jaren terug zelf mijn haren kunnen blazen, omdat ze zeer zacht zijn. Voor mij geen twijfel meer mogelijk ik ben fan van jullie niewe merk!!! Grtjs jolien (HaireXtends)

Consument bij

Be you tiful

Hé Vicky, de haarextensions zijn super zacht, ook na het wassen, ze borstelen ook veel gemakkelijker uit. Een groot verschil met de vorige 👍🏻 ik ben er heel blij mee! Dankjewel 🤗

Consument

03/02/2023

Goedenavond, ik wou je even meegeven dat ik zeer tevreden ben over de nieuwe Extensions. Ik heb terug het gevoel van de Extensions van over 20 jaar. De laatste jaren was ik echt ongelukkig over het resultaat bij het plaatsen vd nieuwe Extensions. Ik heb zelfs overwogen om er mee te stoppen.... de reden dat ik er nog heb is onze vriendschapsband van jaren... Ik neem extensions vd kwaliteit en service en niet omdat het een bekend merk is zoals xxxxx xxxxxx ... bedankt Fijne avond nog💕

Caroline Debuf

"Ik ben al jarenlang een trouwe gebruiker van extensions en onlangs heb ik de overstap gemaakt naar HaireXtends, een van de nieuwe merken van Veva Brands. En wat een verschil heeft dat gemaakt! De zachtheid van het haar is werkelijk opmerkelijk en ik krijg nu veel meer haar voor hetzelfde budget, zo niet minder. Zelfs mijn kapper was vol ongeloof over de buitengewone kwaliteit. Wat me echt verbaasde, was hoe perfect mijn extensions aanvoelden, zelfs na mijn zeevakantie. Voorheen was dit niet het geval. Ik ben oprecht blij dat ik de beslissing heb genomen om over te stappen naar HaireXtends. Dit merk heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik kan het ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige extensions. Bedankt, HaireXtends, voor mijn prachtige en zorgeloze haar!"Met vriendelijke groet,

Marie Christine van de Loock

Reeds 4x Hairextensions laten plaatsen door dit bedrijf._Hier mijn bevindingen
- dame met heel veel ervaring bij het plaatsen
-deze keer extensions van een nieuw merk waar ze mee werken "HairThoughts"
Extensions zitten er nu 5 weken in. Haar is echt van superieure kwaliteit. Heb 150 stuks laten plaatsen, pak haar veel dikker dan vorige keren. Ook veel minder haaruitval bij het kammen. Geen knopen borstel glijdt er moeiteloos door. Heb de indruk dat dit haar ook veel rapper droog is. Super tevreden en exelllente service nadien. Een echte aanrader

Rebecca Barbier

Studio Barbier

Mijn 1ste kennismaking met HXE is helemaal top. 
Na 23 jaar extensions plaatsen, had ik nooit gedacht dat er mij iets zou kunnen overtuigen met een nog betere kwaliteit dan wat ik al zolang gewoon was.
Tegen al mijn verwachtingen in ben ik aangenaam verrast bij het dragen van de HXE extensions. De haren zijn enorm zacht en zijn zeer makkelijk doorkambaar. Daarnaast hebben ze een mooie slag die perfect bij mijn natuurlijke haarstructuur past. 

Zelfs met maar 50 extensions heb ik al een enorm volume. De mooie volle haarstrengen bieden een meerwaarde bij deze extensions. HXE voldoet aan de kwaliteit die ik wil leveren. 

Met vriendelijke groeten,

Charlotte V.

I Love my hair beste dat ik ooit gehad heb!!!

Olga D.

Ik heb ondertussen beide nieuwe merken gehad van Veva Brands in vergelijking met het oude merk dat ik had. 
Ik heb veel minder tijd nodig om mijn hare te doen in de ochtend. ze voelen zachter, natuurlijker en na 6 maand nog altijd top. Ik heb deze ook herplaatst na de 6 maand wat vroeger gewoon al niet kon ik kan ze eigenlijk gewoon meerdere keren dragen gewoon top!

L.V.

Plots de diagnose krijgen dat je een kwaadaardige tumor hebt zitten in je lichaam, brengt heel wat verschillende emoties met je mee, maar daarbovenop de mededeling krijgen dat je al je haar zal verliezen, was voor mij nog veel erger. Ik had het geluk dat de beslissing al vrij snel kwam dat ik te genezen was, maar mijn haar verliezen als bijwerking op de medicatie, was de hel! Fysiek en mentaal worstel je al met alles wat er op je afkomt en daarbovenop verlies je nog eens al hetgeen je vrouw maakt. Ik kon het niet aanvaarden dat ik iemand ‘anders’ ging worden, een kankerpatiënt. Het beeld dat je hebt die geschept wordt door de maatschappij spookte wekenlang door mijn gedachten. Ik heb het karakter om snel vluchtwegen te zoeken om te kunnen ontsnappen aan de realiteit die op mij afkomt. Ik heb zoveel research gedaan hoe ik het best mezelf uiterlijk kon verbergen. Al snel kwam ik terecht bij Veva Brands. Ik moest weten vanaf wanneer ik extension kon plaatsen en of dit überhaupt wel kon. Iedereen in mijn omgeving verklaarde mij gek, maar kon het wel begrijpen dat ik bezeten was om zo snel mogelijk mijn haar terug te krijgen. Mijn haar is mijn identiteit en ikzelf heb niet beslist om kaal te worden en opnieuw te beginnen vanaf 0 cm haar. Bij de eerste ontmoeting met mijjn kapster vertelde zij mij dat ik extensions kon plaatsen vanaf 4cm lengte. Zij toonde mij een foto van een vrouw met dezelfde problematiek en door haar werd geholpen met Veva Brands. Tijdens mijn behandelingsperiode heb ik hier zoveel naar gekeken en werd het mijn houvast om uit te kijken naar eind december, want vanaf dan kon ik mijn extensions plaatsen. Vier maanden lang liep rond met mijn kort coupke. Mijn omgeving werd het al ondertussen gewoon om mij zo te zien, maar ikzelf kon mijn nieuwe identiteit geen plaats geven. Geduld zit niet in mijn karakter en als ik het kan omzeilen dan doe ik dat met veel plezier. Het gevoel om terug door je haar te kunnen kammen, je haar achter je oren te steken, je haar te krullen, te stylen of te brushen, zelfs er een speldje in te steken, al die verlangens werden alsmaar groter en groter. Je kan het je niet voorstellen hoe dat is als dat allemaal plots wegvalt en als je weet dat dit gevoel nog heel lang zal wegblijven omdat eigen haar niet snel genoeg terug groeit. Het is allemaal kleine dagdagelijkse handelingen, maar die zijn zo belangrijk en je beseft dit pas als het wegvalt. Ik was heel euforisch toen het moment aanbrak dat ik op een paar uur tijd terug lang haar ging krijgen. Het gevoel dat toen door mijn lichaam vloeide dat ik vanaf die dag terug door het leven ging met lang haar, is onbeschrijfelijk! In het begin moest ik wel wennen aan de haartoevoeging, wat ik wel en nog niet ermee kon doen, maar al snel werd ik alles gewoon. Ik stak met veel plezier tijd om met mijn haar bezig te zijn. Ik vond het een zalig gevoel om al die handelingen terug te kunnen doen want alleen vrouwen die hetzelfde meemaken begrijpen pas echt hoe het voelt om maanden lang zonder haar te moeten rondlopen. Door de medicatie ben je een lange periode een stuk van jezelf kwijt, maar door de techniek die mijn kapster van Veva Brands heeft toegepast bij mij, heb ik toch mezelf wat teruggevonden. Mijn eigen haar groeide er elke maand mooi door zonder enige beschadiging ervan. Ik ben mijn kapster en Veva Brands zo dankbaar voor al hun begrip, geduld, tijd en gedreven goesting om mij te helpen zodat ik toch op korte tijd mezelf terug kan zien als ik in de spiegel kijk of als er een foto van mij wordt genomen.

PM Beauty

Sinds 12jaar klant en altijd top service en kwaliteit gekregen van Veva en haar team .Ze staan u altijd te woord en advies als het nodig is .Ik voel mij bij Veva Brands thuis . De team is geweldig en staat ons altijd te woord en ze doen altijd hun best !
Haar extensions zijn altijd van top kwaliteit geweest .Glanzend , mooie structuur, fantastische kleuren en verschillende technieken en soorten extensions .
Veva Brands en hun soorten extensions en goede opleidingen gaven mij de mogelijkheid om het meest kwalitatief extensions aan mijn klanten te kunnen bieden .
TOP TOP TOP ♥️🌺

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108