Trust with History of Veva Brands

Welkom bij Veva Brands, een naam synoniem voor expertise en innovatie in de kappersbranche sinds 1980. Onze reis begon met een passie voor het vak van kapper, die al snel evolueerde naar het verkennen van nieuwe mogelijkheden, waaronder het introduceren van extensions in 1991-93. Als pioniers in de sector hebben we ons pad verder uitgestippeld, waarbij we in 1995 onze distributiewerkzaamheden begonnen.

In 2022 hebben we een nieuwe mijlpaal bereikt met de lancering van HaireXtends en Hair Thoughts, onze eigen merken die onze toewijding aan ongeziene kwaliteit en innovatie belichamen. Met trots kunnen we zeggen dat ons bedrijf niet alleen draait om producten, maar ook om educatie en empowerment. Ons eigen distributiecentrum herbergt een uitgebreid opleidingscentrum, waar we kappers inspireren, onderwijzen en ondersteunen bij het creëren van meesterwerken.

Bij Veva Brands streven we naar transparantie en integriteit. Geen verborgen adressen of enkel een kantoor – wij opereren vanuit onze faciliteit van 864m², waar we onze passie voor het vak delen en uitdragen. Sluit je aan bij ons in onze missie om de kappersindustrie te verheffen naar nieuwe hoogten.

– Verschillende merken met verschillende haarstructuren
– 3 krulsterktes mogelijk
– Maar liefst 8 verschillende lengtes variërend van 25 tot 60 cm
– 91+ kleuren in het gamma
– Keuze uit 18 verschillende applicaties
– 10 verschillende toepassingstechnieken.
– Eenvoudig bestellen via mail, telefoon, WhatsApp, onze webshop of ter plaatse.
– Voor afhaaltijd besteld = morgen in jouw salon!
– Hoogwaardige opleidingen per systeem

2 BRANDS

De geheimen van een succesvolle salon: haarextensions die matchen met het haar structuur van je klanten

what makes us different

The values we live by

WE BUILD BIG BRANDS

Wij zijn toegewijd aan onze partners en verdedigen altijd de hoogste kwaliteitsnormen. Onze prioriteit is om te kiezen voor de beste kwaliteit, zodat onze partners kunnen vertrouwen op uitmuntende prestaties en duurzaamheid. Met ons aan jouw zijde ben je verzekerd van producten die voldoen aan de hoogste normen en die jouw salon laten schitteren.

LABO

Onze haarextensions zijn zorgvuldig getest in gespecialiseerde laboratoria om te garanderen dat ze geen schade veroorzaken aan het natuurlijke haar.

Veva Brands Labo test

Intact Cuticle

Onze haarextensions zijn uitvoerig getest in gespecialiseerde laboratoria om ervoor te zorgen dat de schubbenlaag van het haar intact blijft, waardoor het natuurlijke haar gezond en onbeschadigd blijft.

Pure

Onze haarextensions zijn vrij van coatings die de kwaliteit verbergen of schade veroorzaken aan je eigen haar. We garanderen dat onze extensions puur zijn, met geen enkele beschadigde coating die de integriteit van het eigen haar en de extensions aantast.

Multiple products to support your salon!

Als kapper is het van cruciaal belang om een betrouwbare distributeur te hebben die hoogwaardige producten kan leveren en maken. De kwaliteit van de producten die je gebruikt, heeft immers een directe invloed op de tevredenheid van je klanten en de reputatie van je salon. Door te kiezen voor een distributeur die alleen producten van de beste kwaliteit aanbiedt, kun je ervoor zorgen dat je klanten altijd de beste resultaten krijgen.

We bieden onze partners een breed scala aan producten aan die specifiek zijn ontworpen om aan die behoeften te voldoen.

Kortom, het kiezen van de juiste distributeur is een essentiële stap voor elke kapper die streeft naar succes en kwaliteit. Met de juiste distributeur aan je zijde kun je erop vertrouwen dat je salon altijd voorop loopt en dat je klanten keer op keer een uitstekende ervaring zullen hebben.

Keratine
Normal & Fine
Tapes
Normal, Mini & invisble
Weft
Hand Tied & Machine & Invisible Weft
Raw hair
Top piece
4 Variations
Pony Tail
Halo
Wigs
Clip-in
GLUV
Tools
Products

WE GOT STUCTURE AND TEXTURE

Ontdek onze unieke aanpak waar structuur en textuur samenkomen. Met onze expertise creëren we in slechts 3 tot 5 werkdagen de gewenste textuur voor jouw salonproducten. Onze hoogwaardige haarproducten belichamen perfectie en bieden een breed scala aan texturen om aan al je behoeften te voldoen. Laat ons jouw salon naar nieuwe hoogten tillen met onze kwaliteitshaaroplossingen.

Our Colors

BASIC
ROOTS
BRONDE
2 TONE
FASHION
education in house Veva Brands

INHOUSE EDUCATION

Bij Veva Brands beschikken we over onze eigen IN-HOUSE TRAINERS met een indrukwekkende ervaring van zelfs meer dan 32 jaar ; 16 jaar, .... in het vakgebied. Onze toegewijde trainers zijn niet alleen experts in hun vak, maar ze bieden ook ondersteuning aan de telefoon of in het salon en voorzien regelmatig trainingen.

Onze trainers zijn geen externe kappers die af en toe een extension toepassen maar opleiders die al het nut hebben om al hun expertise om u tot in de puntjes op te leiden. Hun doel is om u al de essentiële vaardigheden en geheimen van het vak bij te brengen. Zodat u als Veva Brands Partner kunt uitblinken in uw vakgebied.

BECOME A PARTNER

Ontdek ons gamma! Kijk hier voor

ON LOCATION MEETING

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108