30 jaar distributie

Zelfde team, zelfde mensen, zelfde inzet, ...

The Team

I LOVE HAIR "BOSS LADY"

Veva

Als zaakvoerster behoeft het maar weinig betoog om Veva voor te stellen, zij is de diepste wortel en staat aan de basis van het succes van Veva Brands. Reeds meer dan 30 jaar ervaring in de haarextensions maakt van Veva een expert in haar vak.

ALL ROUND

Davy

Davy is de drijvende kracht achter elk nieuw idee en de rots in de branding voor polyvalente ondersteuning. Hij staat ook in voor marketing en branding.

EDUCATOR

Valerie

Valerie zorgt voor een aanvullende dosis ervaring, want ook zij heeft al meer dan 15 jaar ervaring in de haarextensions. Ze leert de kneepjes van het vak aan tijdens de opleidingen en staat steeds klaar voor ondersteuning via telefoon, mail of video call.

REPRESENTATIVE

Jonathan

Jonathan is een gewaardeerde collega die al 19 jaar bij ons in dienst is en een ware duizendpoot binnen ons bedrijf. Hij is niet alleen verantwoordelijk voor het opnemen en verpakken van de orders, maar neemt ook de routeplanning en bezoeken op zich. Met zijn jarenlange ervaring en toewijding zorgt Jonathan ervoor dat onze klanten altijd de beste service krijgen.

ACCOUNTING

Davina

Precisiewerk en correctheid weerspiegelt zich ook in de boekhouding, waar Davina de leiding over heeft en dagelijks haarfijn toeziet op de juiste verwerking in de administratieve rumble in the jungle.

MARKETING

Charline

De ellenlange ongebreidelde creativiteit vinden we terug bij onze marketeer Charline, die het reilen en zeilen bij Veva Brands voorziet van de nodige publiciteit en zichtbaarheid. Daarnaast kunnen onze Duitstalige klanten met hun vragen of bestellingen bij Charline terecht.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108