About

Waar duurzaamheid geen marketingtool is, maar een essentieel en concreet onderdeel van de bedrijfsvoering.

De correcte kennis in haaroplossingen en realisaties is een noodzakelijk onderdeel in de salondiensten die de zelfzekerheid van uw klanten verhoogd waardoor je onmisbaar wordt voor je klant. In de eerste plaats is het heel belangrijk dat de haartoevoeging een perfect draagcomfort geeft, perfect aansluit aan het basiskapsel en niet te onderscheiden is van de eigen haren.

Mooie kapsels zijn altijd al gewaardeerd geweest en winnen al jaren aan populariteit. Net daarom zijn haarextensions en weaves zo populair. Daarnaast zijn de verschillende toepassingen die looks geven zo belangrijk. Goed om te weten: wij werken aan het menselijk lichaam en haarschade voorkomen is voor ons heel belangrijk.

History matters

1980

Gestart als kapper VEVA

1991

Uitbreiding

1993

Begonnen met hair extensions

1995

Begonnen met hair extensions Distributie onder de naam PERFECT BEAUTY BVBA

1999

Aanpassing naam GREAT LENGTHS B.L.F.

1999

Uitbreiding GREAT LENGTHS B.L.F. naar KORTRIJK groter gebouw met opleiding

2004

Uitbreiding GREAT LENGTHS B.L.F. naar Kuurne (industrie kortrijk) groter gebouw met meer plaats voor stockage en opleiding

2015

Uitbreiding GREAT LENGTHS B.L.F. naar Nederland te gouda

2022

Naams verandering Veva Brands BV

2022

Introductie HaireXtends

2022

Introductie Hair Thoughts

Onze geschiedenis bij Veva begon in 1980, toen ze haar reis als kapster startte. Maar al snel merkte ze dat sommige van haar geliefde klanten worstelden met haarproblemen. Veva was vastbesloten om een oplossing te vinden om deze mensen te helpen. Haar zoektocht bracht haar naar Londen, waar ze op een beurs een persoon ontmoette die dezelfde passie deelde voor haar als zijzelf.

In 1991, pionierde Veva met de introductie van haarextensions in België, Nederland, Luxemburg en Frankrijk. Ze wilde haar klanten de mogelijkheid bieden om prachtige, langere lokken te hebben en hun zelfvertrouwen te vergroten. Het was een grote stap voorwaarts en legde de basis voor wat later zou uitgroeien tot iets veel groter.

Enkele jaren later besloten ze om hun aanbod uit te breiden en begonnen ze met het verdelen van haarproducten onder de naam “Perfect Beauty BVBA,” met het salon als hun uitvalsbasis. In 1995 werd “Perfect Beauty BVBA” officieel opgericht en het werd al snel een bekende naam in de branche.

In 1999 verhuisden ze naar een ruimer pand in Kortrijk, waardoor ze hun groeiende klantenkring nog beter konden bedienen. Maar dat was niet het einde van hun evolutie. Er werd ook besloten de naam van het bedrijf van naam te veranderen naar “Great Lengths BLF BVBA,” wat de toewijding van het team aan de hoogste kwaliteit en perfectie weerspiegelde.

In 2004 verhuisden we naar een groter gebouw met meer plaats voor opleidingen en stockage.

In 2022, met jaren van ervaring en expertise achter de rug, besloten ze een stap verder te gaan. Ze introduceerden niet één, maar twee nieuwe merken op de markt, samen met een breed scala aan nieuwe haartoevoegingen. Waarom twee merken aanbieden? Omdat elke klant uniek is. Sommigen hebben fijn haar dat gemakkelijk krult en vocht opneemt, terwijl anderen dikker haar hebben. Ze geloven dat hun partners de vrijheid moeten hebben om een haarstructuur te kiezen die het beste past bij hun klanten, zodat ze professionele keuzes kunnen maken die aan hun behoeften voldoen.

Naast de verscheidenheid aan haarextensions bieden ze ook een uitgebreid assortiment producten aan, waaronder Keratine Prebonded extensions, Tapes, Machine Weft, Hand tied Weft, Invisible Weft, haarwerken, Clip ins, Halo, Pony tails, en nog veel meer. Ze blijven hun assortiment voortdurend uitbreiden om aan de steeds veranderende behoeften van hun klanten te voldoen.

Met een rijke geschiedenis en een oog op de toekomst, blijft Veva Brands BV toegewijd aan het leveren van hoogwaardige natuurlijke haarproducten en oplossingen die mensen helpen zich zelfverzekerd en stralend te voelen. En dit is slechts het begin van wat er nog komen gaat.

Hoofdpijlers bij haarextensions

01.

Correcte haartoevoeging

Iedere haartoevoeging is uniek en steeds op maat van de klant. Als extensionsspecialist zorgt u keer op keer voor een dermatologisch verantwoorde haartoevoeging

02.

Comfort en haarbehoud

De klant krijgt enkel een haartoevoeging die haast niet te voelen is, comfortabel is en geen ongemakken veroorzaakt zoals jeuk, pijn of haarschade.

03.

Naadloze verbinding

De verbindingsnit van het basiskapsel naar het te verwezenlijken kapsel gebeurt naadloos. Er is geen overgang te zien tussen het eigen kapsel en de extensions.

04.

Het belang van Duurzaamheid

Een duurzame toepassing waarbij de menselijke factor belangrijk is en je nog echt connectie maakt met zowel de retailer als de consument is meer dan ooit actueel.

05.

Respect voor het haar

Bij veel extensionsalons is er geen respect voor het eigen haar van de klant. Bij Veva Brands is dat één van de hoofdpijlers.

06.

Periodiek bijscholen

Een kapper die niet bijleert, blijft in het verleden. Technieken veranderen, er worden eigen gewoontes gecreëerd en veel meer waardoor u niet meer als expert salon wordt aanzien.

07.

Veelzijdigheid in haartoevoegingen

Er zijn heel wat mogelijkheden in het toepassen van haarextensions. Ten eerste zijn er de verschillende systemen maar ook de haartoevoeging zelf biedt zo veel perspectieven.

08.

Expertise wordt herkend

Master salons zijn salons waar bijna alles mogelijk is op gebied van haartoevoegingen. Deze salons zijn hooggeschoold in extensions en zijn gekend dankzij hun expertise en kunde.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108