About

Waar duurzaamheid geen marketingtool is, maar een essentieel en concreet onderdeel van de bedrijfsvoering.

De correcte kennis in haaroplossingen en realisaties is een noodzakelijk onderdeel in de salondiensten die de zelfzekerheid van uw klanten verhoogd waardoor je onmisbaar wordt voor je klant. In de eerste plaats is het heel belangrijk dat de haartoevoeging een perfect draagcomfort geeft, perfect aansluit aan het basiskapsel en niet te onderscheiden is van de eigen haren.

Mooie kapsels zijn altijd al gewaardeerd geweest en winnen al jaren aan populariteit. Net daarom zijn haarextensions en weaves zo populair. Daarnaast zijn de verschillende toepassingen die looks geven zo belangrijk. Goed om te weten: wij werken aan het menselijk lichaam en haarschade voorkomen is voor ons heel belangrijk.

Hoofdpijlers bij haarextensions

01.

Correcte haartoevoeging

Iedere haartoevoeging is uniek en steeds op maat van de klant. Als extensionsspecialist zorgt u keer op keer voor een dermatologisch verantwoorde haartoevoeging

02.

Comfort en haarbehoud

De klant krijgt enkel een haartoevoeging die haast niet te voelen is, comfortabel is en geen ongemakken veroorzaakt zoals jeuk, pijn of haarschade.

03.

Naadloze verbinding

De verbindingsnit van het basiskapsel naar het te verwezenlijken kapsel gebeurt naadloos. Er is geen overgang te zien tussen het eigen kapsel en de extensions.

04.

Het belang van Duurzaamheid

Een duurzame toepassing waarbij de menselijke factor belangrijk is en je nog echt connectie maakt met zowel de retailer als de consument is meer dan ooit actueel.

05.

Respect voor het haar

Bij veel extensionsalons is er geen respect voor het eigen haar van de klant. Bij Veva Brands is dat één van de hoofdpijlers.

06.

Periodiek bijscholen

Een kapper die niet bijleert, blijft in het verleden. Technieken veranderen, er worden eigen gewoontes gecreëerd en veel meer waardoor u niet meer als expert salon wordt aanzien.

07.

Veelzijdigheid in haartoevoegingen

Er zijn heel wat mogelijkheden in het toepassen van haarextensions. Ten eerste zijn er de verschillende systemen maar ook de haartoevoeging zelf biedt zo veel perspectieven.

08.

Expertise wordt herkend

Master salons zijn salons waar bijna alles mogelijk is op gebied van haartoevoegingen. Deze salons zijn hooggeschoold in extensions en zijn gekend dankzij hun expertise en kunde.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108