Magazine De Kapper Veva Brands HaireXtends HairThoughts

VEVA BRANDS: AL MEER DAN DERTIG JAAR VOORTDURENDE INNOVATIE

De kapperssector is voortdurend in beweging. Schoonheidsidealen veranderen en duurzaamheid en exclusiviteit worden de
nieuwe normen. “We observeren de ontwikkelingen binnen onze markt nauwgezet en plaatsen de behoeften van de klant
altijd voorop; dat is vandaag de dag wellicht essentiëler dan ooit”, aldus Veva Buysens, oprichtster en eigenaresse van
Veva Brands. Met 32 jaar toegewijde ervaring in de wereld van hair extensions heeft dit bedrijf een buitengewone ontwikkeling
doorgemaakt. Gedurende deze tijd heeft het bedrijf zijn visie op kwaliteit gevormd. We gaan met Veva in gesprek over de visie van het bedrijf, waarbij kwaliteit en duurzaamheid centraal staan.

Sinds 1992 biedt Veva kwaliteitsvolle hair extensions aan. De kwaliteit van deze hair extensions gaat hand in hand met een veilige en correcte applicatie, evenals het draagcomfort ervan. “In de loop der jaren hebben we een tijdloze en verfijnde visie op kwaliteit ontwikkeld. Deze visie heeft een sterke, herkenbare identiteit gecreëerd, met de nadruk op veilige toepassingen, vakmanschap en creaties. Kwaliteit, originaliteit en service vormen het fundament van ons bedrijf. Bovendien hechten we veel waarde aan voortdurende groei en ontwikkeling in applicatiemogelijkheden, zowel met betrekking tot onszelf als onze partners. We bieden onze klanten meer dan alleen een product; met onze service weten ze dat er een toegewijd team achter hen staat, klaar om hen te ondersteunen en hun salon naar een hoger niveau te tillen”, aldus Veva. 

Kwaliteit en duurzaamheid

Kwaliteit en duurzaamheid spelen een cruciale rol binnen de visie van Veva Brands. Op de vraag hoe deze waarden tot uiting komen, geeft Veva het volgende antwoord: “Veva Brands werkt met kwaliteitsharen die op regelmatige basis gecontroleerd worden in een onderzoeklaboratorium. We streven voortdurend naar verbetering op het gebied van kwaliteit, maar ook op het gebied van duurzaamheid en circulaire haarmode. Het is onze verantwoordelijkheid om bij te dragen aan maatwerk, waarbij met een minimum aan haarstrengen maximale lengte en volume wordt bereikt.” De focus op duurzaamheid is onder meer terug te zien in het gamma aan vegan haarverzorgingsproducten dat in 2022 werd geïntroduceerd. “We hebben het tot onze verantwoordelijkheid gemaakt om de trend van ‘fast hair extensions’ om te buigen naar meer comfort met een betere pasvorm en onszelf te evolueren naar een duurzaam merk dat in staat is om vrijwel elke kapselwens te vervullen, zonder schade toe te brengen aan het haar van de klant. We brengen discrete luxe die door onze klanten gewaardeerd wordt.” 

Educatie

 Kortom, bij Veva Brands hechten ze grote waarde aan duurzame en hoogwaardige producten. Niettemin beseft het team dat in de hedendaagse branche succesvol zijn meer vereist dan dat. “Het aanbieden van hoogwaardige producten aan salons volstaat niet om een merk en de bijbehorende behandeling tot een succes te maken. Educatie speelt hierbij een essentiële rol. We investeren dagelijks in het vergroten en onderhouden van kennis, zowel voor onszelf als voor onze partnersalons. Hoe bereiken we dat? We leveren op maat gemaakte opleidingen voor elk type toepassingssysteem dat veilige applicaties ondersteunt. Bij Veva Brands richten we ons volledig op het vakmanschap in natuurlijke hair extensions, waardoor onze klanten de kans krijgen om expertise op te doen en de precisie van de toepassing zelf te ervaren. We ondersteunen onze kappers in hun vaardigheden in haartoevoeging binnen het kappersvak, met als doel kennis over te dragen. We willen de mensen een aangename beleving bezorgen waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Met deze leidraad hopen we het voor zowel startende als meer gevestigde salons eenvoudig te maken om de juiste keuzes te maken in het aankoop- en het applicatieproces. Kwaliteit en duurzaamheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Intensieve samenwerkingen

De intensieve samenwerkingen benadrukken het belang dat het bedrijf hecht aan de ondersteuning van hun partners. “Het opbouwen van persoonlijke en langdurige relaties is een integraal onderdeel van onze filosofie. We ondersteunen al onze partnersalons en blijven hen aanmoedigen ons beoogde pad en onze beweging te volgen.” Op de vraag hoe dit in de praktijk in zijn werk gaat, antwoordt Veva: “Tegenwoordig bieden veel salons hair extensions aan, daarom hebben we de ‘Selected Salons’ in het leven geroepen. Omdat kwaliteit in het DNA van Veva Brands zit, werd het ook een onderdeel van ons duurzaamheidsbeleid. Deze leidraad zal ook de Selected Salons helpen om kwaliteit concreter en tastbaarder te maken.” Deze initiatieven weerspiegelen de kernwaarden van Veva Brands, die allemaal gericht zijn op passie, creativiteit en knowhow. Veva Brands verdeelt duurzame merken: het gaat om het creëren van kapsels met kwalitatieve haren die correct geprijsd zijn en lang gedragen kunnen worden. “Kortom, wij zetten ons, samen met onze ‘Selected Salons’, dagelijks in om onze kennis op het gebied van haartoevoegingen te vergroten, met als doel continu nieuwe oplossingen te vinden voor allerlei soorten haarproblemen. Het gaat erom om dat ‘goede gevoel’ mee te geven. We houden ervan om mensen mooier te maken en willen mensen een aangename beleving bezorgen waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat”, besluit Veva. 

Kappers zijn enthousiast over Veva Brands

 Melanie, eigenaresse van At Mel’s in Monster, is erg te spreken over de samenwerking met Veva Brands. “Ik werk inmiddels al meer dan twee decennia met hair extensions. In onze salon plaatsen we wekelijks meerdere verlengingen, opvullingen en volumes bij onze trouwe klanten. We werkten jarenlang met hetzelfde merk, totdat Veva ons kennis liet maken met verschillende nieuwe haartypes. We waren meteen enthousiast, maar eigenwijs als we zijn, wilden we het eerst zelf proberen.” “Na een set van 150 extensions op 45cm van HaireXtends was ik overtuigd. Het voelt ontzettend luchtig aan, heeft veel veerkracht, een mooie diepe kleur en het allerbelangrijkst; geen zichtbare strengen. Ik heb ongeveer zes tot zeven maanden van de eerste set genoten en inmiddels heb ik een nieuwe set laten plaatsen, die ook weer prachtig is. Wat ik het grootste voordeel van HaireXtends vind, is dat het naadloos opgaat in elk haartype. Daarnaast heeft het veel glans en het klit niet. Ook onze klanten zijn erg enthousiast over ons nieuwe haar. Kortom, we zijn uiterst tevreden!”

Lees meer recensies van kappers die Veva Brands hair extensions aanbieden in hun salon en consumenten die het al hebben geprobeerd via: www.vevabrands.com/testimonial/ Meer informatie: Veva Brands Tel. +31 (0)182 512 486 | hello@vevabrands.com | www.vevabrands.com

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108