BECOME SELECTED

Hebben we je intresse gewekt? Ben jij ook zo een fan van onze producten? Ben jij GEK van VEVA BRANDS, HAIREXTENDS, HAIRTHOUGHTS? Geef ons dan zeker een seintje.

MORE THAN 60 COLOURS

WEL DE ECHTE PROFESSIONAL KAN HET BEST VOOR ZIJN KLANT KIEZEN ALS HIJ MEER DAN 1 HAARSTRUCTUUR HEEFT EN MEERDERE KLEUREN. ONTDEK DE AANGEPASTE KLEURENRING NU!

HAIR PIECES

MORE COLOURS

AND MUCH MORE

Welkom op onze pagina voor 2024, waar we enthousiast de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment met je delen. We introduceren trots onze geheel vernieuwde kleurenring met meer dan 60 prachtige basiskleuren, allemaal voorzien van een nieuwe, vlottere nummering voor jouw gemak. Verken de rijke diversiteit en ontdek de perfecte tint die bij jou past.

In 2024 lanceren we ook onze Selected Groep, een exclusieve kans voor een intensievere opvolging met bijhorende voordelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je alle details te verstrekken.

Naast deze spannende veranderingen breiden we ons kleurenpalet verder uit met nieuwe, opwindende tinten die je look zullen verlevendigen. En dat is nog niet alles - ontdek ons assortiment haarstukken, met verschillende stijlen en texturen om aan al jouw wensen te voldoen.

En vergeet niet onze gloednieuwe verwijdertang, ontworpen met de nieuwste technologieën voor moeiteloze en efficiënte resultaten. Maar dat is slechts een voorproefje - er staan nog meer opwindende producten op het punt te worden onthuld, waarvan we nu nog niet alle details kunnen prijsgeven.

Wil je meer weten over onze producten, de Selected Groep, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er nog meer komt? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van al het nieuws. Blijf ook verbonden via onze sociale mediakanalen voor de laatste updates. Dank je wel voor je interesse en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze spannende reis van vernieuwing en stijl!

INTERESSE

WHY VEVA BRANDS?

HAIREXTENSIONS
done right

Kies voor Veva Brands, dé pionier met 33 jaar ervaring in de wereld van extensions. Wij begrijpen als geen ander wat cruciaal is voor de professionele kapper. Onze hoogwaardige, innovatieve oplossingen tillen jouw salon naar ongekende hoogten. Waarom Veva Brands? Omdat vakmanschap, kwaliteit en een ongeëvenaarde ervaring centraal staan. Onderscheid jezelf en bied jouw klanten de magie van Veva Brands.

Inhouse Trainers

Bij Veva Brands hebben we onze eigen toegewijde opleiders, zonder concurrentie in de buurt. Dit betekent onverdeelde aandacht voor jouw groei. Onze trainers bieden niet alleen hoogwaardige opleidingen, maar staan ook klaar voor directe ondersteuning via telefoon en in het salon. Met Veva Brands kies je niet alleen voor extensions; je kiest voor een partnerschap dat je salon naar nieuwe hoogten tilt. Overtref de rest met onze ongeëvenaarde support en word de best opgeleide kapper in de buurt.

Meerdere Structuren

Bij Veva Brands begrijpen we dat diversiteit een essentieel aspect is van haarverzorging. Daarom bieden wij niet één, maar twee merken van topkwaliteit die de hoogste scores behaalden in het laboratorium. Mensen hebben verschillende haarstructuren en behoeften, en het is niet logisch om ze allemaal onder één noemer te plaatsen.

Met onze twee hoogwaardige merken stellen we Professionele kappers in staat om doelgerichter en effectiever te werken, afgestemd op de unieke eisen van verschillende haarsoorten. Kies voor veelzijdigheid, kies voor kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden van onze toonaangevende merken en bied jouw klanten de haarverzorging die perfect aansluit bij hun individuele behoeften.

Implementation

Bij Veva Brands bieden we kappers geen gewone plaatsingscursus, maar een intensieve training die we sinds 1991 continu uitbreiden met de nieuwste kennis, inclusief dermatologische toepassingen. Onze opleiders, met respectievelijk 33 en 18 jaar ervaring, zijn dagelijks toegewijd aan extensions. Kies voor een opleiding die verder gaat dan de basis en vertrouw op de expertise van onze doorgewinterde professionals.

 

 

 

optimization

Bij Veva Brands gaan we verder dan alleen extensions. Wij ondersteunen kappers met een breed scala aan producten: tapes, 3 soorten wefts, haarstukken, haarwerken, ponytails, halo, clip-ins, en nog veel meer. Niet alleen leveren we de nodige tools zoals tangen en machines, maar we bieden ook haarproducten van topkwaliteit.

Onze betrokkenheid stopt niet bij de producten. We streven ernaar om jouw zaak te laten bloeien door ondersteuning te bieden op sociale media. Kies voor Veva Brands en ontdek een partner die niet alleen hoogwaardige producten levert, maar ook de groei en bloei van jouw salon bevordert.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108