V Brand Logo hair extensions

VEVA BRANDS

become a certified salon

EXTENSIONS SINCE 1991

Ontdek de voordelen van een salon gecertificeerd door Veva Brands en laat jouw onderneming bloeien.

Als trotse partner van Veva Brands krijgen saloneigenaren en gespecialiseerde kappers de kans om een lucratieve service aan te bieden, ondersteund door uitzonderlijke kwaliteitsproducten en service die keer op keer de verwachtingen van klanten overtreffen.

Bij Veva Brands streven we naar perfectie met gevarieerde applicatietechnologieën, bondings en voortdurende investeringen in de ontwikkeling van baanbrekende applicatietech. Onze toewijding aan uitmuntende trainingen en zakelijke ondersteuning plaatst Veva Brands aan de top van de industrie als dé pionier op de professionele markt. Verhef jouw salonervaring naar nieuwe hoogten met Veva Brands!

EDUCATION IS KEY

Wij geloven sterk in de kracht van educatie. Onze focus ligt op het verstrekken van hoogwaardig onderwijs, want hoewel hairextensions het natuurlijke haar van een klant niet hoeven te beschadigen, kunnen onjuiste applicatie- en verwijderingsprocedures dat wel. Technische vaardigheid in het vakgebied van hairextensions is cruciaal om een kwalitatieve service aan je klanten te kunnen bieden.

DOING EXTENSIONS SINCE 1991
GIVING EDUCATION SINCE 1995

Onze Veva Brands Training is een uitgebreide opleiding met een sterke nadruk op praktijkgerichte training

voor zowel de applicatie als het verwijderen van alle applicatie methodes.

Tijdens deze training leer je niet alleen de essentiële plaatsingsstrategieën voor verlenging, het toevoegen van volume, dimensionale kleureffecten en speciale applicatietechnieken, maar ook de meest effectieve kniptechnieken voor een naadloze vermenging en een natuurlijk resultaat.

Bovendien delen we inzichten over het opbouwen van een succesvol hairextensionbedrijf, van klantenservice tot nazorg, met een speciale focus op de cruciale aspecten van marketing en promotie van hairextensiondiensten. Kies voor onze opleiding en til je vaardigheden en bedrijf naar nieuwe hoogten.

PRE BONDED

Ontdek de luxe van Veva Brands Pre-Bonded Keratine Extensions. Verrijkt met hoogwaardige keratine voor naadloze hechting en verzorging. Creëer moeiteloos lengte en volume. Ontdek diverse texturen en structuren voor de perfecte look. Kies voor Veva Brands voor schoonheid en kwaliteit in één.

 

 

TAPES

Geniet van langdurige stijl met Veva Brands Tape Extensions. Met tapes van 4 cm formaat zijn ze niet alleen snel aan te brengen, maar blijven ze ook langer zitten dan de meeste tapes. De flexibele eigenschappen maken het eenvoudig om ze aan te passen aan jouw behoeften. Ontdek het gemak van Veva Brands voor een moeiteloze en duurzame haartransformatie.

WEFT

Ervaar duurzame schoonheid met Veva Brands Weft Extensions. Kies uit drie verschillende stijlen: Invisible Weft, Hand Tied Weft en Machine Weft. Deze veelzijdige wefts zijn snel aan te brengen, blijven lang zitten en bieden ultiem comfort. Ontdek de flexibiliteit en stijl met Veva Brands voor een haartransformatie die moeiteloos en langdurig is.

SERVICE

Bij Veva Brands stopt onze betrokkenheid niet na de aankoop. Van telefonische ondersteuning tot hulp via sociale media, wij staan klaar om je te assisteren. Jouw tevredenheid is onze prioriteit, altijd en overal.

Get in touch

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108