NEW PRODUCTS

Veva Brands HXE HaireXtends HT HairThoughts Kleurenring

NEW COLOR RING

SELECTED

NEW COLORS

Hair Pieces

HAIR PIECES

Welkom op onze pagina voor 2024, waar we enthousiast de nieuwste ontwikkelingen in ons assortiment met je delen. We introduceren trots onze geheel vernieuwde kleurenring met meer dan 60 prachtige basis kleuren, allemaal voorzien van een nieuwe, vlottere nummering voor jouw gemak. Verken de rijke diversiteit en ontdek de perfecte tint die bij jou past.

In 2024 lanceren we ook onze Selected Groep, een exclusieve kans voor een intensievere opvolging met bijbehorende voordelen. Benieuwd naar wat dit voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we staan klaar om je alle details te verstrekken.

Naast deze spannende veranderingen breiden we ons kleurenpalet verder uit met nieuwe, opwindende tinten die je look zullen verlevendigen. En dat is nog niet alles – ontdek ons assortiment haarstukken, met verschillende stijlen en texturen om aan al jouw wensen te voldoen.

En vergeet niet onze gloednieuwe verwijdertang,  voor moeiteloze en efficiënte resultaten. Maar dat is slechts een voorproefje – er staan nog meer opwindende producten op het punt te worden onthuld, waarvan we nu nog niet alle details kunnen prijsgeven.

Wil je meer weten over onze producten, de Selected Groep, of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat er nog meer komt? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je op de hoogte te houden van al het nieuws. Blijf ook verbonden via onze sociale mediakanalen voor de laatste updates. Dank je wel voor je interesse en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in deze spannende reis van vernieuwing en stijl!

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108