Ik wens een bezoek van Veva Brands

Ervaar de persoonlijke touch met een bezoek van Veva Brands rechtstreeks in uw kapsalon. Onze vertegenwoordiger komt naar u toe, zodat u de gemakken van uw eigen werkplek behoudt terwijl u geniet van een op maat gemaakte service. Dit bespaart u tijd en zorgt voor een comfortabele en vertrouwde omgeving om onze producten en diensten te ontdekken.

Mak contact with Veva Brands HaireXtends HairThoughts hairextensions by salon
Mak contact with Veva Brands HaireXtends HairThoughts hairextensions by hotel

Ontdek ons gamma op locatie

Liever een ontspannen bijeenkomst in een nabijgelegen hotel, waar Veva Brands de kosten u trakteert op een drankje. In een rustige en elegante setting kunt u zich volledig concentreren op het gesprek zonder de afleiding van de dagelijkse salonactiviteiten. Deze optie biedt een neutrale locatie die gemakkelijk te bereiken is, waardoor het een ideale keuze is voor een ongestoorde en productieve uitwisseling.

Geen afleiding van salonactiviteiten.
Makkelijk overzicht van al de producten.
Echt persoonlijk gericht.

Ik wens een video call

Geniet van ultieme flexibiliteit met onze video meetings, beschikbaar wanneer het u het beste uitkomt, we zijn ook beschikbaar buiten de kantooruren. U kunt deelnemen aan een interactieve sessie vanaf elke locatie met internetverbinding. Deze optie biedt gemak, bespaart reistijd en stelt u in staat om uw afspraak rond uw leven en werk te plannen.

Mak contact with Veva Brands HaireXtends HairThoughts hairextensions by video call meeting
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108