Sold on Quality: A Collaboration with Create by Mos

Welkom bij Veva Brands! Wij zijn trots om de hoogwaardige hairextensions van HaireXtends (HXE) en Hair Thoughts (HT) te verdelen. Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en het opbouwen van sterke relaties met professionele kappers die onze producten gebruiken. Eén van onze gewaardeerde partners is Create by Mos uit Katwijk aan Zee, een salon die bekend staat om hun precisie en expertise op het gebied van haarverzorging.

Create By Mos by Veva Brands

Create by Mos: Een Partner die Kwaliteit Waardeert

Create by Mos heeft beide nieuwe merken van Veva Brands, HXE en HT, uitgeprobeerd en zijn volledig verkocht aan de kwaliteit. Dankzij deze hoogwaardige extensions kunnen zij hun klanten nog professioneler bedienen. Onlangs hebben we de kans gehad om samen te werken met Create by Mos voor het kappersmagazine “De Kapper”. We geloven sterk in het laten spreken van de kapper zelf, vooral wanneer ze zoals in dit geval, weten waarover ze spreken.

Het Interview in "Vaktijdschrift de Kapper"

Veva Brands de Kapper Creat by mos Aura Hairstyling Hair and the City Rotterdam cover

Twee ondernemers die ook al jaren met de hair extensions van Veva Brands werken, zijn de zussen Linda en Mirjam Mos. Nadat ze beiden een aantal jaren ervaring hadden opgedaan, besloten ze om hun krachten te bundelen en samen een salon te starten. Ze hechten veel waarde aan de kwaliteit van de extensions van Veva Brands, maar benadrukken ook de persoonlijke aandacht als reden voor hun langdurige samenwerking.

“Natuurlijk kies je voor een merk vanwege de kwaliteit, maar wij geloven dat een samenwerking meer inhoudt. De communicatielijnen met het bedrijf, en zelfs met de eigenaresse Veva, zijn erg kort. Bij vragen of opmerkingen kunnen we altijd bij hen terecht. Daarnaast bieden ze een snelle en persoonlijke service, wat we enorm waarderen.”

In hun eigen salon hechten de zussen ook veel waarde aan deze aspecten. “We hanteren een concept waarbij al onze klanten die hair extensions afnemen, maandelijks kosteloos naar onze salon kunnen komen voor een onderhouds- en verzorgingsbehandeling. 

Waarom we dit doen? De kwaliteit van de extensions van Veva Brands is uitstekend en met een maandelijks onderhoud en controle aan de aanhechtingspunten kunnen de klanten zorgeloos en lang van hun extensions genieten. Onze klanten waarderen dit concept enorm en blijven daardoor terugkomen. Bovendien zijn zij de ambassadeurs van onze salon. Als zij er goed uitzien, niet alleen direct na een bezoek aan de salon, maar ook in de periode erna, valt dat anderen op, wat uiteindelijk leidt tot nieuwe klanten.”

Veva Brands de Kapper Creat by mos Aura Hairstyling Hair and the City Rotterdam story

Een Bijzondere Realisatie: Echte Mensen in de Spotlight

CREATE BY MOS Hair Thoughts

Create by Mos heeft niet alleen modellen, maar echte mensen in de spotlight gezet met hun creatieve realisaties. Voor een recente makeover, hebben ze de dochter van een collega een hele bijzondere dag bezorgd. Samen met haar moeder en een collega vertegenwoordigde ze het team van Create by Mos. Voor deze makeover hebben ze 150 hairextensions van Hair Thoughts van Veva Brands gebruikt, waarbij twee blonde kleuren werden gemengd voor een schitterend resultaat. Voor de shoot mocht het nog wat meer zijn en onopvallend hebben ze Misty Lilac en Mist Pink toegevoegd aan het haar, als de kers op de taart.

join the success

Conclusie

Bij Veva Brands is het onze prioriteit om de stem van de kapper te laten horen. Create by Mos heeft niet alleen de kwaliteit van onze hairextensions bevestigd, maar ook de waarde van een sterke en persoonlijke samenwerking onderstreept. Wij zijn trots op onze samenwerking met professionals zoals Create by Mos, die streven naar de beste zorg voor hun klanten. Samen zorgen we ervoor dat iedere klant zich prachtig voelt met de hairextensions van Veva Brands.

Blijf op de hoogte van onze laatste samenwerkingen en nieuws door ons te volgen. We kijken uit naar nog meer succesvolle partnerschappen en tevreden klanten!

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108