EINDEJAARSACTIE

Actie geldig van 15/11/2022 tot en met 30/12/2022.

December is in het algemeen een geschenkenmaand, dus bij Veva Brands blijven we niet achterop hinken. De Sint bracht ons het mooie nieuws dat al onze stock tapes in promotie zijn, en dit wel met 30 procent korting!

Snel

Een bijkomend en allesbehalve onbelangrijk voordeel is dat tapes plaatsen een heel tijdbesparende optie is. In slechts 15 minuten pas je 1 pakje tapes toe. Voor een volume is dat dus 30 minuten en een haarverlenging slechts 1 uur! Zo kan je jouw klanten snel bedienen en neemt de haartoevoeging niet veel plaats in de agenda.

Creatief

Je kunt ze gebruiken als je een bepaalde zone wil opvullen en volume geven, accenten wil leggen of de traditionele toepassing van verlengen en meer volume verkiest. De mogelijkheden zijn legio, het resultaat legendary gorgeous!

Herbruikbaar

De tape extensions zitten heel erg comfortabel door het lichte gewicht en blijven een 6-8 weken perfect tot dat ze opnieuw hoger geplaatst worden.

Je kunt de tapes enkele keer gaan hergebruiken via de re-using tapes, wat ze dus ook heel budgetvriendelijk en duurzaam maakt.

Bestellen?

Stuur ons de bestelling door via e-mail of contacteer ons via telefoon: 003256257631.

Let op: zolang de voorraad strekt!

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108