Laden Evenementen

« Alle Evenementen

KERATIN PRE BONDED

7 oktober @ 10:00 - 8 oktober @ 17:30

Banner Education Keratine PRebonded Veva Brands Hairextends Hair Thoughts Hairextensions

Verrijk je vaardigheden: Volg een educatieve reis in het dermatologisch plaatsen van keratine haarextensions!

Introductie:
Ben je gepassioneerd door de schoonheidsindustrie en wil je je vaardigheden uitbreiden in het dermatologisch plaatsen van keratine haarextensions? Wil je leren hoe je op een veilige en professionele manier haarextensions kunt aanbrengen? Dan is het tijd om deel te nemen aan onze educatieve opleidingen! Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige trainingen, met interne trainers die jarenlange ervaring en een onschatbare kennis hebben opgebouwd in de wereld van dermatologisch haarextensions plaatsen. Veva geeft al sinds 1995 opleidingen, terwijl Valerie al sinds 2007 lesgeeft. Bereid je voor op een leerzame en inspirerende reis die je carrière naar nieuwe hoogten zal brengen!

Ontdek de voordelen van onze opleidingen:

Diepgaande kennis en ervaring: Onze interne trainers hebben een schat aan ervaring in het dermatologisch plaatsen van keratine haarextensions. Ze hebben jarenlang gewerkt met verschillende technieken, materialen en haartypes, en ze delen graag hun expertise met jou. Door hun uitgebreide kennis leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde technieken en tips die je nergens anders kunt vinden.

Praktische training: Onze opleidingen zijn hands-on en praktijkgericht. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met echte modellen en je vaardigheden direct toe te passen. Onze trainers begeleiden je stap voor stap, corrigeren waar nodig en geven waardevolle feedback om ervoor te zorgen dat je de technieken volledig beheerst. Daarbij leggen we speciale nadruk op de dermatologische aspecten, zoals hygiëne, allergieën en huidgevoeligheid.

Netwerkmogelijkheden: Door deel te nemen aan onze educatieve opleidingen, krijg je de kans om te netwerken met andere professionals in de schoonheidsindustrie. Je ontmoet gelijkgestemde individuen die ook gepassioneerd zijn over dermatologisch haarextensions plaatsen en kunt ervaringen en inzichten met elkaar delen. Dit opent de deur naar nieuwe samenwerkingen en groeimogelijkheden.

Carrièremogelijkheden: Het volgen van onze educatieve opleidingen geeft je een concurrentievoordeel in de branche. Je ontvangt ook een certificaat.

 

Word een gecertificeerde partner

Gegevens

Begin:
7 oktober @ 10:00
Einde:
8 oktober @ 17:30
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
www.vevabrands.com/educationkeratine

Organisator

Valerie
Telefoon
0031182512486
E-mail
hello@vevabrands.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

HQ Veva Brands
Sint Katriensteenweg 49
Kuurne, 8520 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
003256257631
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108