Laden Evenementen

« Alle Evenementen

LUV

16 september @ 13:00 - 17:30

Verrijk je vaardigheden: Volg een educatieve reis in de LUV-techniek voor het onzichtbaar plaatsen van haarextensions!

Introductie: Heb je een passie voor de schoonheidsindustrie en wil je je vaardigheden uitbreiden in de geavanceerde LUV-techniek voor haarextensions? Leer hoe je op een veilige en professionele manier haarextensions kunt aanbrengen met behulp van lijm en UV licht door deel te nemen aan onze educatieve opleidingen! Met deze techniek kan je bijna onzichtbare toepassingen uitvoeren. Ideaal om haar bij te voegen bij meer zichtbare plaatsen en bovenaan het hoofd.

Diepgaande kennis en ervaring: Onze interne trainers zijn experts in haartoevoegingen en delen graag hun uitgebreide kennis met jou. Ze hebben gewerkt met verschillende materialen en technieken en bieden zowel basisprincipes als geavanceerde tips en technieken. Veva geeft al sinds 1995 opleidingen, terwijl Valerie dat al sinds 2007 doet. Bereid je voor op een leerzame en inspirerende reis die je carrière naar nieuwe hoogten zal brengen!

Praktische training: Onze opleidingen zijn hands-on en praktijkgericht. Je krijgt de kans om direct te oefenen op modellen onder begeleiding van ervaren trainers. Ze bieden stapsgewijze begeleiding, corrigeren waar nodig en geven waardevolle feedback om ervoor te zorgen dat je de LUV-techniek volledig beheerst.

Netwerkmogelijkheden: Door deel te nemen aan onze opleidingen kun je netwerken met andere professionals in de schoonheidsindustrie. Je ontmoet gelijkgestemde individuen en krijgt de kans om ervaringen uit te wisselen, wat kan leiden tot nieuwe samenwerkingen en groeikansen.

Certificering en carrièremogelijkheden: Het behalen van ons certificaat in de LUV-techniek geeft je een concurrentievoordeel in de branche en opent deuren naar nieuwe carrièremogelijkheden. Na de opleiding ontvang je een certificaat.

Doe mee en transformeer je vaardigheden met onze gespecialiseerde opleidingen in de LUV-techniek voor haarextensions!

 

Word een gecertificeerde partner

Gegevens

Datum:
16 september
Tijd:
13:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Veva

Locatie

HQ Veva Brands
Sint Katriensteenweg 49
Kuurne, 8520 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
003256257631
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108