Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WEFT

21 oktober @ 10:00 - 17:30

Verrijk je vaardigheden: Volg een educatieve reis in het dermatologisch plaatsen van weft ( weave ) extensions!

Introductie: Ben je gepassioneerd door de schoonheidsindustrie en wil je je vaardigheden uitbreiden in het dermatologisch plaatsen van haarextensions? Wil je leren hoe je op een veilige en professionele manier haarextensions kunt aanbrengen? Dan is het tijd om deel te nemen aan onze educatieve opleidingen! Bij ons ben je verzekerd van hoogwaardige trainingen, met interne trainers die jarenlange ondersteuning achter de rug hebben en een onschatbare kennis hebben opgebouwd in de wereld van dermatologisch haarextensions plaatsen. Veva geeft al sinds 1995 opleidingen, terwijl Valerie dat al sinds 2007 doet. Bereid je voor op een leerzame en inspirerende reis die je carrière naar nieuwe hoogten zal brengen!

Ontdek de voordelen van onze opleidingen: Diepgaande kennis en ervaring: Onze interne trainers hebben een schat aan ervaring in het dermatologisch plaatsen van haarextensions. Ze hebben jarenlang gewerkt met verschillende technieken, materialen en haartypes, en ze delen graag hun expertise met jou. Door hun uitgebreide kennis leer je niet alleen de basisprincipes, maar ook geavanceerde technieken en tips die je nergens anders kunt vinden.

Praktische training: Onze opleidingen zijn hands-on en praktijkgericht. Je krijgt de mogelijkheid om te oefenen met echte modellen en je vaardigheden direct toe te passen. Onze trainers begeleiden je stap voor stap, corrigeren waar nodig en geven waardevolle feedback om ervoor te zorgen dat je de technieken volledig beheerst. Daarbij leggen we speciale nadruk op de dermatologische aspecten, zoals hygiëne, allergieën en huidgevoeligheid.

Carrièremogelijkheden: Het volgen van onze educatieve opleidingen geeft je een concurrentievoordeel in de branche. U ontvangt ook een certificaat

 

Word een gecertificeerde partner

Gegevens

Datum:
21 oktober
Tijd:
10:00 - 17:30
Evenement Categorieën:
, , , ,

Organisator

Veva

Locatie

HQ Veva Brands
Sint Katriensteenweg 49
Kuurne, 8520 Belgium
+ Google Maps
Telefoon
003256257631
Bekijk de site van Locatie
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108