Al je vragen over haartoevoeging?

FAQ over Haarextensions

Wat zijn haarextensions?

Haarextensions zijn haarstukken die worden gebruikt om het natuurlijke haar te verlengen of meer volume te geven. Ze kunnen gemaakt zijn van synthetisch haar of echt menselijk haar.

Wat is het verschil tussen synthetische en menselijke haarextensions?

Synthetische haarextensions zijn gemaakt van kunstmatige vezels en zijn meestal goedkoper, maar ze hebben beperkingen qua styling en kunnen minder natuurlijk ogen dan menselijke haarextensions, die kunnen worden gestyled en behandeld zoals natuurlijk haar.

Hoe worden haarextensions bevestigd?

Haarextensions kunnen op verschillende manieren worden bevestigd, zoals met clips, keratine, tape, lijm, microringen, vlechten, en meer. De bevestigingsmethode kan variëren afhankelijk van het type extensions dat je kiest. Wij zijn voorstander van Keratine bonds.

Hoe lang blijven haarextensions zitten?

De duur van haarextensions kan variëren afhankelijk van de bevestigingsmethode en de kwaliteit van de extensions. Sommige methoden kunnen enkele weken tot enkele maanden meegaan, terwijl andere tijdelijk zijn en dagelijks moeten worden verwijderd. Onze Partners van Veva Brands kijken altijd naar de klant, niemand is gelijk. Met HaireXtends en HairThoughts kunnen we alle oplossingen bieden.

Zijn haarextensions schadelijk voor mijn natuurlijke haar?

Haarextensions kunnen schadelijk zijn als ze niet op de juiste manier worden bevestigd, onderhouden of verwijderd (dit gebeurt jammer genoeg nog te veel). Het is belangrijk om professioneel advies in te winnen en de juiste verzorging te volgen om schade te minimaliseren. De Kappers / partners van Veva Brands hebben genoten van een opleiding om op een dermatologische manier haarstrengen toe te passen. Veva Brands heeft een expertise dat terug gaat tot in 1991 als de eerste in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg, … Daarbij ondersteunen we alle kappers van Veva Brands bij hun uitdagingen. 

Kan ik mijn haar verven met haarextensions?

Ja, veel haarextensions kunnen worden geverfd, maar het is raadzaam om schade te voorkomen en jouw Veva Brands professionele kapper te raadplegen om de haar extensions van HaireXtends en HairThoughts te verven . Synthetische extensions kunnen meestal niet worden geverfd.

Hoe moet ik mijn haarextensions onderhouden?

Onderhoudsbehoeften variëren afhankelijk van het type extensions, maar over het algemeen moeten ze voorzichtig worden behandeld, regelmatig worden geborsteld en met geschikte producten van Veva Brands. Namelijk met de HXE shampoo en conditioner worden verzorgd. Vermijd hittebehandeling als je synthetische extensions hebt.

Kunnen haarextensions worden hergebruikt?

Sommige haarextensions, zoals tape-in en clip-in extensions, kunnen meerdere keren worden hergebruikt als ze goed worden onderhouden. Andere methoden, zoals keratine extensions, worden meestal eenmalig gebruikt. Echter in sommige gevallen kan hier wel nieuwe keratine aan geplaatst worden. Vraag meer info aan uw Veva Brands Partner wij kunnen hierin begeleiden.

Wat zijn de kosten van haarextensions?

De kosten van haarextensions variëren sterk afhankelijk van het type extensions, de kwaliteit van het haar en de salon waar je ze laat plaatsen. Afhankelijk van het kapsel dat je hebt en wat je wenst varieert het bedrag. De Kappers die gebruik maken van HaireXtends en Hair Thoughts gebruiken enkel de hoogste kwaliteit. Deze kwaliteit is getest door een onafhankelijk Laboratorium en scoorde in de hoogste graad hoge percentages.

Zijn haarextensions geschikt voor alle haartypes?

Haarextensions zijn over het algemeen geschikt voor de meeste haartypes, maar het is belangrijk om een professionele stylist te raadplegen om de juiste extensions en bevestigingsmethode voor jouw haartype te kiezen. Vandaag de dag bieden wij 2 haarstructuren aan van de hoogste kwaliteit. Ben jij iemand bij wie het haar snel vocht opneemt ( Bv. je komt in een vochtige ruimte, dan wens je niet dat je haarextensions er opeens steil uitkomen uit je haar) of omgekeerd. Vandaar bieden wij aan jouw exclusief kapsalon van Veva Brands de mogelijkheid om HaireXtends te kiezen of Hair Thougths wat het beste bij jou haar past.

FAQ over Tape Haarextensions

Wat zijn tape haarextensions?

Tape haarextensions zijn haarextensions die aan beide zijden zijn voorzien van een dunne tapestrip. Ze worden meestal in lokken aangebracht door de tape aan het natuurlijke haar te hechten.

Hoe worden tape haarextensions aangebracht?

Tape haarextensions worden meestal aangebracht door met een lok natuurlijk haar ertussen te verbinden. Dit gebeurt altijd door een professionele stylist van Veva Brands.

Hoe lang blijven tape haarextensions zitten?

Tape haarextensions kunnen meestal enkele weken tot enkele maanden blijven zitten, afhankelijk van de verzorging en het haartype. Ze worden na enkele weken uitgehaald en terug omhoog geplaatst door uw kapper.

Zijn tape haarextensions zichtbaar?

Nee, tape haarextensions zijn meestal niet zichtbaar wanneer ze correct zijn aangebracht en onder het natuurlijke haar zijn verborgen.

 

Kunnen tape haarextensions worden hergebruikt?

Ja, tape haarextensions kunnen meestal worden hergebruikt na verwijdering, mits de tape wordt vernieuwd en het haar in goede staat verkeert.

Kan ik mijn haar wassen met tape haarextensions?

Ja, je kunt je haar wassen met tape haarextensions, maar het is belangrijk om de eerste 48 uur na de toepassing de haren niet te wassen of nat te maken voor een goede houdbaarheid. Gebruik correcte haarverzorgingsproducten van HXE HaireXtends te gebruiken en voorzichtig te zijn bij het wassen en drogen om de tape niet te beschadigen.

Zijn tape haarextensions schadelijk voor mijn haar?

Tape haarextensions kunnen schadelijk zijn als ze niet op de juiste manier worden aangebracht, verwijderd of onderhouden. Het is belangrijk om professioneel advies van jou Veva Brands Partner salon in te winnen en de juiste verzorging te volgen.

FAQ over Machine Weft Haarextensions

Wat zijn machine weft haarextensions?

Machine weft haarextensions zijn bundels van haar die met behulp van een naaimachine aan elkaar zijn genaaid. Ze kunnen in verschillende lengtes en texturen komen.

Hoe worden machine weft haarextensions aangebracht?

Machine weft haarextensions kunnen op verschillende manieren worden aangebracht, zoals naaien, clippen of lijmen, afhankelijk van de voorkeur van de drager en de bevestigingsmethode.

Hoe lang blijven machine weft haarextensions zitten?

De duur van machine weft haarextensions kan variëren afhankelijk van de bevestigingsmethode en de verzorging, maar ze kunnen meestal enkele weken tot enkele maanden meegaan. De Partners van Veva Brands krijgen een speciale opleiding met daarbij een toepassing die uniek is en enkel bestemd voor de partners van Veva Brands. Met deze techniek wordt ervoor gezorgd dat ze dermatologische geplaatst worden.

Kunnen machine weft haarextensions worden hergebruikt?

Ja, machine weft haarextensions kunnen meestal worden hergebruikt als ze voorzichtig worden verwijderd en de kwaliteit van het haar behouden blijft.

Zijn machine weft haarextensions geschikt voor dun haar?

Machine weft haarextensions kunnen geschikt zijn voor dun haar, maar het is belangrijk om een professionele stylist van Veva Brands te raadplegen om te bepalen welke extensions van HaireXtends en Hair Thougths  en bevestigingsmethode het beste zijn voor jouw haartype. 

FAQ over Hand Tied Weft Haarextensions

Wat zijn hand tied weft haarextensions?

Hand tied weft haarextensions zijn bundels van haar die met de hand zijn geweven en aan de bovenkant zijn bevestigd met een dunne, met de hand gestikte band. Ze zijn ontworpen om er natuurlijker uit te zien en minder zichtbaar te zijn.

Hoe worden hand tied weft haarextensions aangebracht?

Hand tied weft haarextensions kunnen worden aangebracht met verschillende bevestigingsmethoden, zoals naaien, lijmen of microringen, afhankelijk van de voorkeur van de drager en de salon.

Hoe lang blijven hand tied weft haarextensions zitten?

De duur van hand tied weft haarextensions kan variëren afhankelijk van de bevestigingsmethode en de verzorging, maar ze kunnen meestal enkele weken tot enkele maanden meegaan.

Zijn hand tied weft haarextensions comfortabeler dan andere soorten extensions?

Hand tied weft haarextensions worden vaak als comfortabeler beschouwd omdat ze flexibeler zijn en zich beter aanpassen aan de hoofdhuid, wat minder trekken en spanning op het haar en de hoofdhuid kan veroorzaken.

Kunnen hand tied weft haarextensions worden hergebruikt?

Ja, hand tied weft haarextensions kunnen meestal worden hergebruikt als ze voorzichtig worden verwijderd en goed worden onderhouden.

FAQ over Invisible Weft Haarextensions

Wat zijn Invisible weft haarextensions?

Invisible weft haarextensions zijn bundels van haar die  geweven zijn en aan de bovenkant zijn bevestigd met een heel erg dunne band. Ze zijn ontworpen om er natuurlijker uit te zien en minder voelbaar en zichtbaar te zijn.

Hoe worden Invisible weft haarextensions aangebracht?

Invisible weft haarextensions kunnen worden aangebracht met verschillende bevestigingsmethoden, zoals naaien, lijmen of microringen, afhankelijk van de voorkeur van de drager en de salon.

Hoe lang blijven Invisible weft haarextensions zitten?

De duur van Invisible weft haarextensions kan variëren afhankelijk van de bevestigingsmethode en de verzorging, maar ze kunnen meestal enkele weken tot enkele maanden meegaan.

Zijn Invisible weft haarextensions comfortabeler dan andere soorten extensions?

Invisible weft haarextensions worden vaak als comfortabeler beschouwd omdat ze flexibeler zijn en zich beter aanpassen aan de hoofdhuid, wat minder trekken en spanning op het haar en de hoofdhuid kan veroorzaken.

Kunnen Invisible weft haarextensions worden hergebruikt?

Ja, Invisible weft haarextensions kunnen meestal worden hergebruikt als ze voorzichtig worden verwijderd en goed worden onderhouden.

HaireXtends Logo

GO TO HAIREXTENDS

GO TO HAIR THOUGHTS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108