HAIR THOUGHTS

De haren van Hair Thoughts zijn 100% Remy human hair van Oost-Aziatische afkomst. Dit wil zeggen dat je met de HT haarstrengen een steile haarstructuur heeft met dikke volumineuze haren.

We streven enkel naar de hoogste kwaliteit van de haarstrengen met een zeer lange levensduur. Het is belangrijk dat de extensions mooi blijven gedurende de volledige draagtijd (en zelfs langer).

De afkomst van het gebruikte haar voor haarextensions kan belangrijk zijn voor het type haar waarin ze verwerkt moeten worden. Daarom hebben we bij Veva Brands gekozen om verschillende merken aan te beiden van top kwaliteit om zo voor iedere haarstructuur de perfecte match te kunnen aanbieden.

100% Remy Human Hair

De haarstrengen zijn afkomstig uit Oost-Azië en bezitten een uitstekende haarkwaliteit. De haarextensions zijn iets steiler en voller van structuur en zijn ideaal voor mensen die recht haar hebben. De schubbenlaag is volledig intact van het Remy human hair.

adaptability & durability

Hair Thoughts zijn beschikbaar in Pre-bonded keratine extensions en weft extensions.
De Pre-Bonded keratine extensions zijn op verschillende mogelijkheden toepasbaar. Daarnaast zijn de haren dankzij de uitstekende kwaliteit meerdere keren herbruikbaar.

Full Lengths

De haarstrengen bezitten hun natuurlijke eigenschappen, zijn volumineus en hebben volle punten waardoor er evenveel volume is onderaan de punten als bovenaan de binding.

SUPPORT & COACHING​

Het Veva Brands team helpt je met veel plezier verder bij vragen of opmerkingen. Het team van coaches staat je graag bij vragen over de toepassingen.​

Quality you can trust

Ontdek de haren van Hair Thoughts. De fantastische kwaliteit zorgt voor haarextensions die lang mooi blijven en zelf hergebruikt kunnen worden door hun uitstekende haarkwaliteit.

Soorten extensions

Keratine Pre-bonded

De Pre-bonded extensions zijn de extensions met de langste draagtijd per toepassing. Ook deze haarextensions zijn aanpasbaar en herbruikbaar. Aanpasbaar wil zeggen dat de keratine kan worden toegepast op verschillende manieren en op verschillende formaten. Na de draagtijd van enkele maanden kan je de haarextensions verwijderen en indien gewenst herinbinden (of bij ons laten herinbinden *NIEUWE SERVICE) zodat de klant haar haren kan hergebruiken voor een 2de plaatsing​

Wefts / Weaves​

Weft of weave extensions zijn één of meer banden met een mooie hoeveelheid aan haar die op de juiste breedte worden geknipt voor de toepassing. De breedte kan dus worden bepaald aan de hand van de grootte van het hoofd van de klant en de positionering ervan. De wefts worden elke 6-8 weken terug omhoog geplaatst of kunnen bewaard worden om een andere keer terug te plaatsen.

color chart (1)

HT COLORS

*De kleuren op scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Contacteer ons gerust voor meer info en vergelijkingen van de kleuren.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108