HAIREXTENDS​

Bij Hairextends werd er zorgvuldig vergeleken tussen verschillende soorten haarstructuren en werd de beste haarkwaliteit geselecteerd.

We blijven trouw aan onze normen en waarden en vinden het noodzakelijk om meerdere haarstructuren te kunnen aanbieden.

De afkomst van het gebruikte haar voor haarextensions kan belangrijk zijn voor het type haar waarin ze verwerkt moeten worden. Daarom hebben we bij Veva Brands gekozen om verschillende merken aan te bieden van top kwaliteit om zo voor iedere haarstructuur de perfecte match te kunnen aanbieden.

Het haar past zich aan het eigen haar aan en hebben een natuurlijke beweging.

De extensions van HaireXtends zijn Slavische haren. Deze zijn zacht en fijn van structuur en hebben een lichte slag in de haren. Deze haren leunen sterk aan bij de gemiddelde Europese haarstructuur.

100% Remy Human Hair

De haarstrengen zijn afkomstig uit Slavische landen en bezitten een uitstekende haarkwaliteit die heel goed matcht met de Europese haarstructuren. De schubbenlaag is volledig intact van het Remy human hair. Deze haren zijn oorspronkelijk van nature blond tot lichtbruin en zijn zeer duurzaam.

adaptability & durability

Hairextends zijn beschikbaar in Pre-bonded keratine, Tapes en weft extensions. Daarnaast zijn de haren dankzij de uitstekende kwaliteit meerdere keren herbruikbaar.

Natural full lengths

De haarstrengen bezitten hun natuurlijke eigenschappen, zijn volumineus van wortel tot punt en iets minder vol dan double drawn haarstrengen, dit zorgt ervoor dat het geheel mooi in elkaar vloeit wat resulteert in een naadloze verbinding. Deze eigenschap voorkomt klitten. Wens je de volledige dikte tot onderaan de haarstrengen kan dit ook op bestelling.

SUPPORT & COACHING​

Het Veva Brands team helpt je met veel plezier verder bij vragen of opmerkingen. Het team van coaches staat je graag bij vragen over de toepassingen.​

Quality you can trust

Ontdek de haren van Hairextends. De fantastische kwaliteit zorgt voor haarextensions die lang mooi blijven en zelf hergebruikt kunnen worden door hun uitstekende haarkwaliteit.

Vraag vrijblijvend een bezoek in jouw salon om kennis te maken met onze haren.

Soorten extensions

Keratine Pre-bonded

De Pre-bonded extensions zijn de extensions met de langste draagtijd per toepassing. Ook deze haarextensions zijn aanpasbaar en herbruikbaar.

Aanpasbaar wil zeggen dat de keratine kan worden toegepast op verschillende manieren en op verschillende formaten. Na de draagtijd van enkele maanden kan je de haarextensions verwijderen en indien gewenst herinbinden (of bij ons laten herinbinden *NIEUWE SERVICE) zodat de klant haar haren kan hergebruiken voor een 2de plaatsing

Wefts / weaves

Weft of weave extensions zijn één of meer banden met een mooie hoeveelheid aan haar die op de juiste breedte worden geknipt voor de toepassing. De breedte kan dus worden bepaald aan de hand van de grootte van het hoofd van de klant en de positionering ervan. De wefts worden elke 6-8 weken terug omhoog geplaatst of kunnen bewaard worden om een andere keer terug te plaatsen. Bij Veva Brands leiden we onze kappers op om de Wefts toe te passen op een dermatologisch verantwoorde manier toe te passen zodat er geen tracking alopecia's ontstaan.​

Tape-in Extensions

Tape-in extensions zijn ideaal voor een snelle verandering in het kapsel. Een haarverlenging of volumetoevoeging is al mogelijk van 30 à 60 minuten. Een kleuraccent of deelverlenging kan al in 15 minuten.

De Tapes zijn ook herbruikbaar en worden elke 6-8 weken terug omhoog geplaatst. of kunnen worden bewaard om een andere keer terug te laten plaatsen. Daarnaast zijn de tapes aanpasbaar qua grootte voor een gepersonaliseerde haartoevoeging.

color chart (1)

HXE COLORS

*De kleuren op scherm kunnen afwijken van de werkelijke kleur. Contacteer ons gerust voor meer info en vergelijkingen van de kleuren.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108