Herstellende schoonheid: Het inspirerende verhaal van L.V. en onze missie

Vorig jaar, tegen het einde van 2022, hadden we het genoegen om juffrouw L.V. te verwelkomen. Samen zijn we op zoek gegaan naar een oplossing die voor haar van groot belang was. Terwijl extensions voor velen een eenvoudige keuze zijn vanwege lengte of modetrends, zijn ze voor anderen een absolute noodzaak. Mensen die te maken hebben met weinig of dun haar, hoofdhuidproblemen, alopecia of kanker, begrijpen de diepere betekenis achter deze haaroplossingen.

Het dragen van een haarwerk is voor velen geen optie om hen zich goed laat voelen. Hier komen de partners van Veva Brands in beeld, met hun expertise in HaireXtends en Hairthoughts. 

Ze zijn speciaal opgeleid om dermatologische oplossingen te bieden aan mensen die dit werkelijk nodig hebben. De impact gaat verder dan uiterlijk vertoon; het heeft te maken met zelfvertrouwen, identiteit en een gevoel van normaliteit.

We nodigen je uit om de hartverwarmende brief van L.V. te lezen en het verloop van haar reis te volgen. Haar verhaal illustreert hoe deze gespecialiseerde toepassingen niet alleen het uiterlijk herstellen, maar ook de innerlijke kracht en moed van mensen die met diverse uitdagingen geconfronteerd worden.

Lees hier het verhaal van L.V.

Plots de diagnose krijgen dat je een kwaadaardige tumor hebt zitten in je lichaam, brengt heel wat verschillende emoties met je mee, maar daarbovenop de mededeling krijgen dat je al je haar zal verliezen, was voor mij nog veel erger.

Ik had het geluk dat de beslissing al vrij snel kwam dat ik te genezen was, maar mijn haar verliezen als bijwerking op de medicatie, was de hel!

Fysiek en mentaal worstel je al met alles wat er op je afkomt en daarbovenop verlies je nog eens al hetgeen je vrouw maakt.

Ik kon het niet aanvaarden dat ik iemand ‘anders’ ging worden, een kankerpatiënt. Het beeld dat je hebt die geschept wordt door de maatschappij spookte wekenlang door mijn gedachten. Ik heb het karakter om snel vluchtwegen te zoeken om te kunnen ontsnappen aan de realiteit die op mij afkomt.

Ik heb zoveel research gedaan hoe ik het best mezelf uiterlijk kon verbergen. Al snel kwam ik terecht bij Veva Brands. Ik moest weten vanaf wanneer ik extension kon plaatsen en of dit überhaupt wel kon.

Iedereen in mijn omgeving verklaarde mij gek, maar kon het wel begrijpen dat ik bezeten was om zo snel mogelijk mijn haar terug te krijgen.

Mijn haar is mijn identiteit en ikzelf heb niet beslist om kaal te worden en opnieuw te beginnen vanaf 0 cm haar.

Bij de eerste ontmoeting met Veva Brands vertelde men mij dat ik extensions kon plaatsen vanaf 4cm lengte. Zij toonde mij een foto van een vrouw met dezelfde problematiek en door haar werd geholpen.

Tijdens mijn behandelingsperiode heb ik hier zoveel naar gekeken en werd het mijn houvast om uit te kijken naar eind december, want vanaf dan kon ik mijn extensions plaatsen.

Vier maanden lang liep rond met mijn kort coupke. Mijn omgeving werd het al ondertussen gewoon om mij zo te zien, maar ikzelf kon mijn nieuwe identiteit geen plaats geven.

Geduld zit niet in mijn karakter en als ik het kan omzeilen dan doe ik dat met veel plezier. Het gevoel om terug door je haar te kunnen kammen, je haar achter je oren te steken, je haar te krullen, te stylen of te brushen, zelfs er een speldje in te steken, al die verlangens werden alsmaar groter en groter.

Je kan het je niet voorstellen hoe dat is als dat allemaal plots wegvalt en als je weet dat dit gevoel nog heel lang zal wegblijven omdat eigen haar niet snel genoeg terug groeit.

Het is allemaal kleine dagdagelijkse handelingen, maar die zijn zo belangrijk en je beseft dit pas als het wegvalt. Ik was heel euforisch toen het moment aanbrak dat ik op een paar uur tijd terug lang haar ging krijgen.

Het gevoel dat toen door mijn lichaam vloeide dat ik vanaf die dag terug door het leven ging met lang haar, is onbeschrijfelijk! In het begin moest ik wel wennen aan de haartoevoeging, wat ik wel en nog niet ermee kon doen, maar al snel werd ik alles gewoon.

Ik stak met veel plezier tijd om met mijn haar bezig te zijn. Ik vond het een zalig gevoel om al die handelingen terug te kunnen doen want alleen vrouwen die hetzelfde meemaken begrijpen pas echt hoe het voelt om maanden lang zonder haar te moeten rondlopen.

Door de medicatie ben je een lange periode een stuk van jezelf kwijt, maar door de techniek die Veva Brands heeft toegepast bij mij, heb ik toch mezelf wat teruggevonden. Mijn eigen haar groeide er elke maand mooi door zonder enige beschadiging ervan. Ik ben Veva Brands zo dankbaar voor al haar begrip, geduld, tijd en gedreven goesting om mij te helpen zodat ik toch op korte tijd mezelf terug kan zien als ik in de spiegel kijk of als er een foto van mij wordt genomen.

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108