Today’s Silence, Tomorrow’s Conversational Symphony

Onlangs hebben we de kans gehad om uw salon te bewonderen en we zijn zeer onder de indruk van de kwaliteit en de uitstraling van uw zaak.

 

Wij zijn geïnteresseerd in het opbouwen van een partnerschap met u, aangezien we geloven dat onze merkwaarden goed aansluiten bij de ervaring en expertise die u biedt. Helaas, toen we onlangs uw salon wilden bezoeken, was deze gesloten.

We zouden graag de mogelijkheid willen bespreken om samen te werken en hoe onze samenwerking eruit zou kunnen zien. We zijn flexibel in de manier waarop we dit gesprek kunnen voeren – of het nu persoonlijk is in uw salon, over een kop koffie in een nabijgelegen bar, via telefoon, e-mail, of zelfs een video-oproep, wat voor u het beste werkt.

Laat ons alstublieft weten wat uw voorkeur heeft en wanneer het u uitkomt, zodat we een afspraak kunnen plannen.

We kijken uit naar de mogelijkheid om met u samen te werken en hopen snel van u te horen.

Get in touch

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108