Natuurlijke Haarverlenging met Hair Thoughts Hairextensions: Een Prachtige Transformatie.

Transformation

Als het gaat om het creëren van een volle, natuurlijke haardos, zijn Hair Thoughts Hairextensions van Veva Brands de ultieme keuze. En dat heeft deze recente klant, ervaren bij een van onze partners.
Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths
Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths
Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Pre Bonded Keratine extensions

The custumor

De klant wilde graag een weelderige, volle haardos en besloot daarom de hulp in te roepen van een partner van Veva Brands. Wat deze haarverlenging extra bijzonder maakte, was het feit dat ze ervoor koos om zowel oude als nieuwe Hair Thoughts Hairextensions te gebruiken voor de perfecte mix van volume en natuurlijkheid. De eerste stap in dit verbluffende transformatieproces was het verwijderen van de oude extensions. Het proces werd zorgvuldig uitgevoerd, met als doel de eigen haren van van de klant niet te beschadigen. Op de foto's is duidelijk te zien hoe de oude extensions al behoorlijk ver waren uitgegroeid, maar dankzij de professionele aanpak en plaatsing van onze partner werden ze zonder enige schade verwijderd. Wat opvalt aan de klant is dat ze fijn haar heeft, maar dat weerhield haar er niet van om haar droom van een volle haardos na te streven. Met de combinatie van hergebruik van oude extensions en de toevoeging van 75 nieuwe Hair Thoughts Hairextensions, werd haar wens werkelijkheid.

Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Het resultaat is verbluffend. Op de foto’s is duidelijk te zien hoe de klant nu geniet van een prachtige, natuurlijke haardos met de perfecte hoeveelheid volume. Haar haar ziet er gezond uit en straalt van zelfvertrouwen.

Deze transformatie is een perfect voorbeeld van hoe Hair Thoughts Hairextensions van Veva Brands kunnen helpen om de dromen van klanten waar te maken. Of je nu fijn haar hebt , of gewoon op zoek bent naar wat extra volume, onze extensions zijn de ideale oplossing.

Ben jij ook klaar voor een haartransformatie? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze partners en ontdek de magie van Hair Thoughts Hairextensions!

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Hair Thoughts GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 17:53 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108