SELECTED PARTNER

Windows Logo selected veva brands hairextends hairThoughts Hair Extensions .jpg

Wij begrijpen hoe cruciaal het is om de juiste partner te kiezen voor jouw salon.
Bij Veva Brands zijn we er trots op de ondersteuning te bieden die jouw kapperszaak verdient. We willen jou graag overtuigen waarom samenwerken met ons de beste keuze is voor jouw salon.

Kappers die trouw zijn aan Veva Brands, Hair Thoughts of HairExtends, genieten van talloze voordelen. We geloven in continuïteit en toewijding, en dat laten we merken door jouw kapperszaak op verschillende manieren te ondersteunen.

Door samen te werken met Veva Brands, Hair Thoughts of HairExtends, investeer je niet alleen in hoogwaardige producten, maar ook in een partnerschap dat jouw succes centraal stelt. We willen dat jouw salon opvalt, dat klanten blijven terugkomen en dat je kunt blijven groeien in de wereld van de kapperskunst.

Kies voor ons en ontdek de voordelen van samenwerken met een team dat jouw passie voor haar deelt. Samen kunnen we de verwachtingen van jouw klanten overtreffen en jouw salon laten schitteren.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jouw salon naar nieuwe hoogten kunnen tillen. Samen zijn we sterker dan ooit tevoren.

Become Selected

Wens je meer te weten, hoe je met jou salon

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108