Shana's Journey: Crafting Beauty with Precision and Care

Waar we een verhaal vertellen van toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid. In de schijnwerpers staat vandaag Shana, een gepassioneerde kapster en de drijvende kracht achter haar.SALON.

Pre Bonded Keratine extensions

Before After Haar Salon Shana Veva Brands Hairextensions HaireXtends HairThoughts Volume Verlenging VoorHaar Salon Shana Veva Brands Hairextensions HaireXtends HairThoughts Volume Verlenging
Meet the hair stylist

Shana is het type kapper dat geen genoegen neemt met minder dan perfectie. Met een scherp oog voor kwaliteit en een onwrikbare toewijding aan haar vak, heeft ze een reputatie opgebouwd als een expert die alleen het beste van het beste aan haar klanten biedt. Haar keuze voor Veva Brands, specifiek onze producten HaireXtends en HairThoughts, spreekt boekdelen over haar zoektocht naar excellentie.

Trage groei.

Deze week deelde Shana een bijzondere ervaring met ons. Een klant van haar, die na twee zwangerschappen te maken kreeg met fijn haar dat tergend langzaam leek te groeien. In haar streven naar een oplossing bezocht de klant eerst een salon die wefts plaatste. Helaas resulteerde dit in teleurstelling, met slecht geplaatste hoekjes en een overmatige belasting van het haar door het gewicht van de wefts.

Shana, altijd toegewijd aan het vinden van de beste oplossingen voor haar klanten, koos ervoor om 75 fijne keratine extensions van HaireXtends te plaatsen Kleur 856 en 800, in een unieke baksteenvorm. Deze aanpak bood niet alleen een betere pasvorm voor de haarstructuur van haar klant, maar minimaliseerde ook het gewicht op het haar, terwijl het toch een natuurlijk effect behield.

Met een lengte van 25cm bood deze keuze een subtiele verlenging van 10cm ten opzichte van de natuurlijke lengte van de klant, waardoor de extensies naadloos opgingen in haar eigen haar, zonder opvallendheid.

Shana’s verhaal is een krachtig voorbeeld van onze toewijding aan het begrijpen van de unieke behoeften van elke klant en het leveren van oplossingen die niet alleen voldoen, maar overtreffen. Bij Veva Brands streven we ernaar samen met onze partners om niet alleen producten te leveren, maar ook vertrouwen, tevredenheid en schoonheid te creëren, één klant tegelijk.

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plaats reeds jaren extensions van Veva Brands

BEST PLACEMENT

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners haar.sALON

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 12:54 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108