De Krachtige Stijl van Bonjé Emely met Hair Thoughts Extensions

In de wereld van hairstyling en schoonheid is Bonje - Hairmaxx een naam die resoneert als een ware professionals: Bonjé Emely. Een lady boss van drie succesvolle zaken aan de Belgische kust, Emely is niet alleen een icoon in haar vakgebied, maar ook een toonbeeld van toewijding en expertise. Als jaren lange klant van Veva Brands heeft ze haar stempel gedrukt op de branche, met een onmiskenbare passie voor haar werk en een ongeëvenaard streven naar perfectie.

Emely is niet zomaar een klant; ze is een krachtige, zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil. Haar liefde voor Hair Thoughts extensions van Veva Brands is geen geheim. Ze vertrouwt er dagelijks op om haar eigen klanten te voorzien van prachtige haarverlengingen en volumineuze stijlen. Maar elke 4 tot 6 maanden, neemt ze de tijd om zelf verwend te worden, omdat zelfs een lady boss af en toe wat tijd voor zichzelf verdient.

Pre Bonded Keratine extensions

Before After
De kapster als de Klant

Wat Emely onderscheidt, is haar compromisloze benadering van kwaliteit en stijl. Als geen ander begrijpt ze de impact die een verbluffend kapsel kan hebben op iemands zelfvertrouwen. Daarom neemt ze als verantwoordelijke ondernemer de taak op zich om persoonlijk ervoor te zorgen dat al haar klanten de perfecte look verlaten, of het nu gaat om dikte, volume, of verlenging.

Today is the day, again 😉

Vandaag is zo'n speciale dag voor Emely, waarop ze zichzelf opnieuw laat verwennen bij het hoofdkwartier van Veva Brands. En deze keer gaat ze voor een echte mijlpaal 🙂 : een LOB-kapsel in een verbluffende ICE-kleur, een combinatie van kleur 912 en kleur 719 van Hair Thoughts extensions. Met in totaal 100 stuks, creëert ze de perfecte balans tussen dikte en volume, waardoor haar natuurlijke schoonheid nog meer naar voren komt.
Before After 20240318 Atelier Bonje Emily Veva Brands Hair Thoughts 75x912 25x719 before side20240318 Atelier Bonje Emily Veva Brands Hair Thoughts 75x912 25x719 After side

Voor Emely is dit niet alleen een verandering van haarstijl; het is een statement, een uiting van haar kracht en zelfverzekerdheid. Ze straalt met haar nieuwe haren, klaar om de wereld opnieuw te veroveren. En dat is precies wat ze doet – met haar gedurfde keuzes, haar ongeëvenaarde werkethiek en haar onmiskenbare stijl, inspireert ze anderen om ook het beste uit zichzelf te halen.

Emely’s toewijding aan haar klanten gaat verder dan alleen het creëren van prachtige kapsels. Ze gelooft in het cultiveren van een omgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en zelfverzekerd voelt. Door haar ongezouten mening en recht-voor-zijn-raap benadering, moedigt ze haar klanten aan om hun eigen authenticiteit te omarmen en hun unieke schoonheid te omarmen. In haar salon gaat het niet alleen om het transformeren van uiterlijkheden, maar ook om het versterken van die  innerlijke kracht en zelfliefde. Voor Emely is het vervullen van haar klanten met een gevoel van trots en zelfvertrouwen de ultieme beloning voor haar werk net zoals ze doet voor haar zelf.

 

Bonjé Emely is meer dan alleen een professionele  klant van Veva Brands; ze is een icoon, een bron van inspiratie en een voorbeeld van wat er mogelijk is als je gaat voor niets minder dan het beste. En met Hair Thoughts extensions van Veva Brands aan haar zijde, is er geen twijfel dat ze altijd zal blijven stralen. 

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Hair Thoughts GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Normale tot dikke CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plaats reeds jaren extensions van Veva Brands

BEST PLACEMENT

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners Enjoy

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 19:22 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108