Een Subtiele Transformatie

LOUANCE
Voor en Na met Hair Extensions van Hair Thoughts van VEVA BRANDS

Voordat we in de details duiken, laten we even stilstaan bij het verhaal van een klant die op zoek was naar een subtiel maar modieus kapsel. Bij Louance begrijpen we dat niet elke klant een dramatische verandering wil, maar toch wil schitteren met zelfvertrouwen.
Before After Louance Hair Transformations: Before & After Veva Brands VolumeLouance Hair Transformations: After Veva Brands Volume
De Klant

Onze klant koos voor een verandering zonder het comfort van haar vertrouwde look op te geven. Met slechts 25 extensions van 30 cm zouden we een discrete, maar opvallende transformatie realiseren.

Louance staat bekend om het begrijpen van de wensen van de klant. In dit geval wilde de klant een prachtige kleurblend die mooi samengaat met haar eigen haren. Geen grote verandering, maar wel een modieus kapsel dat zelfverzekerdheid uitstraalt.

Het Proces
Louance begon met het zorgvuldig plaatsen van slechts 25 extensions van 30 cm. De kunst was om een natuurlijke look te behouden, met een focus op een naadloze blend met de eigen haren van de klant.

Kleur Blend
Met oog voor detail zorgde Louance voor een prachtige kleurblend die perfect samensmolt met de natuurlijke haarkleur van de klant. Het resultaat was een subtiele maar opvallende verandering die de schoonheid van de klant benadrukte.

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

LOUANCE HEEFT VOOR HAIRTHOUGHTS GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

DIKKERE CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

LOUANCE komt uit een familie van kappers en zoekt voor de beste oplossing voor haar klanten, daarbij kijkt ze naar de haren van de klant en kiest ze de beste haarstructuur.

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY LOUANCE and veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 14:25 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108