Believe in Yourself

Natuurlijk Ogend Volume

Een Meesterwerk van Aura’s Hair & Beauty Degros

Aura's Hair & Beauty te Groningen

In de bruisende stad Groningen schittert een salon als geen ander: Aura’s Hair & Beauty Degros. Voor wie op zoek is naar een ervaring waar deskundigheid, passie en klantgerichtheid samenkomen, is dit de plek waar je moet zijn. De klanten van Aura verlaten de salon steevast met een glimlach op hun gezicht en een nieuw gevoel van zelfvertrouwen.

75 Hair Thoughts extensions

Recentelijk heeft Aura een verbluffend meesterwerk gecreëerd met behulp van slechts 75 strengen Hair Thoughts extensions van Veva Brands. 

Het doel?
Een natuurlijke, modieuze look creëren met een minimale hoeveelheid extensions. Aura, een ware specialist in haar vak, toonde aan dat zelfs met een bescheiden aantal extensions van 35 cm lengte en in de kleuren 731, 831 en 619, je prachtige resultaten kunt behalen.

Aura Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Volume Voor

Subtle Color Accents: Enhancing Natural Beauty

Het model van Aura had van nature fijn en breekbaar haar en maakte altijd gebruik van banden. Met deze uitdaging in gedachten, heeft Aura niet alleen meer volume gecreëerd, maar ook subtiel kleureffecten toegevoegd en de dunne plekken opgevuld. Het eindresultaat was verbluffend: een natuurlijke, volle bos haar die het model op zijn mooist laat stralen.

Aura Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Volume shoot

Waarom ik kies voor haarstrengen van Veva Brands

Aura Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Volume shoot

Waarom kiest Aura voor de haarstrengen van Veva Brands?

Het antwoord is simpel: kwaliteit en service. Als een ervaren professional in het plaatsen van extensions, waardeert Aura de consistente kwaliteit van Veva Brands. Bovendien, de vriendelijke en behulpzame klantenservice van het team bij Veva Brands spreekt boekdelen. Voor Aura is het essentieel dat haar partners dezelfde waarden en normen delen, en Veva Brands staat volledig achter deze visie.

Delighting and Inspiring Customers

In Aura's Hair & Beauty Degros, gaat het niet alleen om het leveren van prachtige resultaten, maar ook om het creëren van een ervaring die elke klant een gevoel van verwondering en tevredenheid geeft. Dankzij de nauwe samenwerking met partners zoals Veva Brands, blijft Aura haar klanten verrassen en inspireren met haar vakmanschap en toewijding.

🌟 Steun Aura voor de Cover! 🌟

Hallo allemaal! Aura heeft jouw hulp nodig om op de cover van een toonaangevend kappersmagazine te komen. Laat je steun zien door deze post leuk te vinden, een reactie achter te laten en te delen. Laten we Aura helpen stralen!

🌟 Steun Aura voor de Cover! 🌟

Hallo allemaal! Aura heeft jouw hulp nodig om op de cover van een toonaangevend kappersmagazine te komen. Laat je steun zien door deze post leuk te vinden, een reactie achter te laten en te delen. Laten we Aura helpen stralen!

Are you a consumer

Ben je op zoek naar prachtige, natuurlijk ogende haarextensions? Kom dan langs bij Aura's Hair & Beauty Degros, gelegen aan Ulgersmaweg 21, 9731 BJ in Groningen, Nederland. Bij ons vind je niet alleen hoogwaardige extensions van Veva Brands, maar ook een warm welkom en professioneel advies van Aura zelf. Of je nu op zoek bent naar extra lengte, volume of kleuraccenten, wij helpen je graag om jouw droomkapsel werkelijkheid te maken. Twijfel niet langer en stap binnen bij Aura's Hair & Beauty Degros voor een unieke ervaring en prachtige resultaten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen! 💇‍♀️💫

Are you a Hairdresser and like what you see give us a shout

INTRESSE OVER DE PLAATS VAN DE SHOOT?
Landgoed Groot Warnsborn
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108