Bold Shades Transformation

From Short and Edgy to Luscious Blond Brilliance at Kapsalon J&S

Vandaag nemen we jullie mee op een inspirerende reis naar de nieuwste transformatie bij Kapsalon J&S. De trotse eigenaresse heeft onlangs gekozen voor een opvallende make-over met behulp van Hair Thoughts-extensions, die zorgen voor een prachtige, volle look met maar liefst 160 extensions in verschillende blonde tinten.
Before After Kapsalon J&S heeft een verlenging gedaan met de hairextensions van Hair Thoughts van Veva BrandsKapsalon J&S heeft een verlenging gedaan met de hairextensions van Hair Thoughts van Veva Brands

Pre Bonded Keratine extensions

De Klant

die hier ook de zaakvoerder is van Kapsalon J&S, heeft een gedurfde verandering in haar kapsel aangebracht. Met de deskundige handen van haar getalenteerde team bij Kapsalon J&S werd deze droom werkelijkheid.

Van een kort en bot kapsel naar een stijlvolle, middellange coupe, de transformatie is ronduit verbluffend. De toevoeging van enkele zwarte meches voegt een speels element toe aan het geheel, waardoor er een prachtig contrast ontstaat tussen de verschillende blonde tinten. Het resultaat is een unieke en eigentijdse look die de persoonlijkheid perfect weerspiegelt.

Wat deze transformatie extra bijzonder maakt, is de keuze voor Hair Thoughts-extensions. Met 160 extensions kon het team bij Kapsalon J&S een weelderige haardos creëren, waarbij de diverse blonde kleuren naadloos in elkaar overlopen. De kwaliteit en veelzijdigheid van Hair Thoughts-extensions hebben gezorgd voor een natuurlijke uitstraling en een moeiteloze blend met het eigen haar.

Kapsalon J&S is niet alleen een meester in het creëren van prachtige kapsels, maar ze is ook een trouwe klant van Veva Brands. Dit getuigt van de sterke band tussen professionals in de beauty-industrie en de waardering voor hoogwaardige producten.

Bij Kapsalon J&S draait het niet alleen om het leveren van kwalitatieve diensten, maar ook om het creëren van een unieke ervaring voor elke klant. De combinatie van vakmanschap, creativiteit en hoogwaardige producten resulteert keer op keer in adembenemende make-overs.

Dus, als je op zoek bent naar een verfrissende verandering, een nieuwe look of gewoon een moment van ontspanning en zelfverwennerij, overweeg dan een bezoek aan Kapsalon J&S. Laat je inspireren door de creativiteit van het team en ontdek wat er mogelijk is voor jouw persoonlijke stijl.

Kapsalon J&S – waar transformaties tot leven komen!

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Kapsalon J&S HEEFT VOOR HAIRTHOUGHTS GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

DIKKERE CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Kapsalon J&S Is reeds jarenlange klant van Veva Brands.

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Kapsalon J&S and veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 15:45 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108