Believe in Yourself

Natural Beauty with
a Creative Twist

The Collaboration between

Create by Mos and Veva Brands

Create By Mos Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Volume

Create by Mos te Katwijk

In de bruisende wereld van haarverzorging en styling is het vinden van de perfecte balans tussen natuurlijk en creatief een kunst op zich. Voor Create by Mos, een gerenommeerde salon in het pittoreske Katwijk, Nederland, is deze balans niet alleen een streven maar een levenswijze.

150 Hair Thoughts + 25 fantasy extensions

De samenwerking met Create by Mos uit het pittoreske Katwijk, Nederland, is een testament van de toewijding aan esthetische excellentie. Het was een samenkomst van visies, een fusie van finesse, waarbij een jonge dame met een weelderige haardos de hoofdrol speelde in onze nieuwste creatie.

Ja, ze had al veel haar, maar waarom zou ze genoegen nemen met minder als meer binnen handbereik is? Lois verlangde naar lengte, naar 50 cm van pure pracht die jaren zou kosten om te groeien. De meiden Annelies & Annet van Create by Mos, met een oog voor natuurlijke schoonheid, kozen twee basis kleuren van Hair Thoughts – kleur 832 en 831. Deze kleuren, hoewel dicht bij elkaar, creëerden een subtiele, doch speelse harmonie die de blikken vastlegde.

Misty Color Accents: Revelation by Create by Mos

Create by Mos, altijd gedreven door innovatie, besloot verder te gaan dan alleen verlenging. Met de natuurlijke basiskleuren 832 en 831 van Hair Thoughts als basis, voegden ze een vleugje creativiteit toe. De subtiele nuances tussen deze kleuren creëerden een boeiende dynamiek die perfect samenvloeide met de natuurlijke haarkleur van het model. Maar daar stopte het niet. Als ware kunstenaars introduceerde Create by Mos een subtiele, maar opvallende twist met de toevoeging van Misty Lilac en Misty Pink. Deze delicate tinten voegden een onverwachte dimensie toe aan het kapsel, waardoor het een onmiskenbaar jeugdige en speelse uitstraling kreeg.

 

Waarom ik kies voor haarstrengen van Veva Brands

Waarom kiest Create by Mos voor de haarstrengen van Veva Brands?

De keuze van Create by Mos om samen te werken met Veva Brands en de hoogwaardige producten van HaireXtends en Hair Thoughts was een natuurlijke zet. We werkten al lang met Veva samen, onze klanten zijn zeer tevreden met de haren. De haren voelen heerlijk aan en mooi vol. Voor een bestelling kunnen we gewoon bellen en de medewerkers denken samen met ons mee en we hebben ze de dag erna in huis, geen vraag is te gek ….  Voor Create by Mos gaat het niet alleen om het creëren van prachtige kapsels, maar ook om het omarmen van een filosofie van kwaliteit, innovatie en schoonheid.

In een wereld waarin haar een canvas is en creativiteit de verf, zijn partnerships als deze de drijvende kracht achter grensverleggende schoonheid.”

Delighting and Inspiring Customers

De resulterende look was een meesterwerk van moderniteit en elegantie, een harmonieus samenspel van sportieve jeugdigheid en tijdloze klasse. Het was een realisatie die alle verwachtingen overtrof en het bewijs leverde van de grenzeloze mogelijkheden van haarstyling.

De prachtige kledingstukken Van Eljo, Sandbeach en Streetwise, allemaal bedrijfen uit Katwijk.

🌟 Steun Create By Mos voor de Cover! 🌟

Hallo allemaal! Create By Mos heeft jouw hulp nodig om op de cover van een toonaangevend kappersmagazine te komen. Laat je steun zien door deze post leuk te vinden, een reactie achter te laten en te delen. Laten we Create By Mos helpen stralen!

🌟 Steun Create By Mos Voor De Cover! 🌟

Hallo allemaal! Create By Mos heeft jouw hulp nodig om op de cover van een toonaangevend kappersmagazine te komen. Laat je steun zien door deze post leuk te vinden, een reactie achter te laten en te delen. Laten we Create By Mos helpen stralen!

Are you a consumer

Wanneer u op zoek bent naar een haarverlenging die niet alleen uw look transformeert maar ook uw zelfvertrouwen verhoogt, dan is Create by Mos in Katwijk de bestemming waar uw reis begint. Hier, onder de deskundige handen van het creatieve team, wordt elke haarverlenging een kunstwerk. Bij Create by Mos begrijpen we dat haarextensions meer zijn dan alleen extra lengte; ze zijn een uitdrukking van uw persoonlijkheid en stijl. Daarom kiezen we voor Veva Brands, met hun premium lijnen Hair Thoughts en HaireXtends, om u de meest natuurlijke en luxueuze haarervaring te bieden. Gelegen aan de Zuidstraat 65 in het hart van Katwijk, wacht een ervaring die uw verwachtingen zal overtreffen. Laat u leiden door de expertise van Create by Mos en ontdek hoe de extensions van Veva Brands uw natuurlijke schoonheid kunnen accentueren.

Are you a Hairdresser and like what you see give us a shout

INTRESSE OVER DE PLAATS VAN DE SHOOT?
Landgoed Groot Warnsborn
Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108