A Strand of Happiness: Embracing the Beauty of Curls with HaireXtends!

CURLS, CURLS, CURLS...

Vandaag willen we een bijzonder verhaal delen van een van onze gewaardeerde klanten die, hoewel ze haar naam liever privé houdt, haar liefde voor haar haren en haar enthousiasme over HaireXtends met ons wil delen. Deze klant is al jaren een trouwe gebruiker van haarextensions, maar haar recente ervaring met het merk HaireXtends heeft haar echt versteld doen staan.
Before After Hairextends extensions Curl great hair long lengthsHairextends extensions Curl great hair long lengths after

Pre Bonded Keratine extensions

De Klant

JAREN LANGE ERVARING, EN VERSTOMD VAN HAIREXTENDS!

Voor de tweede keer koos ze voor HaireXtends, en op de bijgevoegde foto's is duidelijk te zien waarom ze zo blij is met haar keuze. De eerste keer hebben we de extensions met succes hergebruikt, en de tweede nieuwe plaatsing nu, vijf maanden later, stralen ze nog steeds als nieuw. Wat deze haarverlenging zo bijzonder maakt, is het feit dat Veva Brands de krullen zelf creëert in de extensions op vraag van het salon en/of de klant. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en geeft de klanten de mogelijkheid om met prachtig gekruld haar de deur uit te stappen.

A Quote

Wat echt opvalt aan de HaireXtends-ervaring is de duurzaamheid en de schadevrije resultaten. Onze klant vertelt dat de permanent er altijd perfect uitziet en dat er geen enkele schade aan haar eigen haar zichtbaar is. Dit is een geruststellende gedachte voor iedereen die graag met extensions experimenteert, maar zich zorgen maakt over mogelijke negatieve effecten op het natuurlijke haar.

Hairextends extensions Curl great hair long lengths aftermyself
because I'm my own stylist and confidence is my best accessory. 💇

Op de bijgevoegde foto’s is niet alleen de prachtige haarkwaliteit te bewonderen, maar ook de eenvoud waarmee onze klant thuis zelf met haar nieuwe look omgaat (zie rechter foto wanneer de klant zelf werkt aan haar haar). HaireXtends maakt het mogelijk voor onze klanten om moeiteloos en zelfverzekerd met hun haarverlenging om te gaan, waardoor het dagelijkse stylingproces een waar genot wordt.

We zijn trots op de positieve ervaringen die onze klanten met HaireXtends hebben, en we zijn enthousiast om dit succesverhaal met jullie te delen. Als je nog twijfels hebt over welk merk extensions je moet kiezen, overweeg dan zeker HaireXtends voor een prachtige en schadevrije haarverlenging.

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HAIREXTENDS GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 14:44 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108