Een Nieuwe Look met Perfect Geplaatste HaireXtends Extensions bij Hairstudio ENJOY

Transformation

Vandaag hadden we het genoegen om een nieuwe klant te verwelkomen bij Hairstudio ENJOY. Ze stapte binnen met een mix van opwinding en een vleugje nervositeit, wat begrijpelijk is voor iemand die voor de eerste keer onze salon bezoekt. Maar met ons toegewijde team en jarenlange ervaring wisten we dat ze in goede handen was.
Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Pre Bonded Keratine extensions

The custumor

Deze klant had al ervaring met haarextensies, zowel met weft als keratine extensions. Echter, ze vertelde ons dat ze in het verleden teleurgesteld was door de plaatsing en het resultaat.

Gelukkig werken wij bij Hairstudio ENJOY al geruime tijd samen met Veva Brands om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden als het gaat om haarextensies. We geloven sterk in het belang van een nauwkeurige applicatie die is afgestemd op het haartype van elke klant.

Na een grondige analyse van het haar van de klant en een uitgebreid consult, besloten we om 75 HaireXtends extensions te plaatsen. Maar het draait niet alleen om kwantiteit; het gaat om kwaliteit en precisie. We kozen zorgvuldig twee kleuren van HaireXtends die perfect mengden met de natuurlijke tinten van de klant, waardoor een naadloze overgang ontstond.

Ons doel was niet alleen om lengte toe te voegen, maar ook om volume en textuur te verbeteren, terwijl we tegelijkertijd het haar van de klant respecteerden en dermatologisch verantwoord te werk gingen. Met een lengte van 30 cm creëerden we een look die zowel natuurlijk als glamoureus aanvoelde, precies zoals de klant had gehoopt.

Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths
Before After Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful LengthsShort to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Het resultaat? Een stralende klant die met een zelfverzekerde glimlach de salon verliet, klaar om de wereld te veroveren met haar nieuwe look. Bij Hairstudio ENJOY streven we er altijd naar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen hun beste zelf te zijn.

Dus, als je op zoek bent naar professioneel geplaatste haarextensies die perfect bij jou passen, kom dan langs bij Hairstudio ENJOY. Wij staan klaar om jouw droomkapsel werkelijkheid te maken!

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plaats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects Hairstudio Enjoy Partner off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 17:53 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108