Een Transformatie van Natuurlijke Schoonheid: De Hairextension ervaring bij Kapsalon Enjoy

Mijn transformatie

In een wereld waar zelfexpressie en zelfvertrouwen hand in hand gaan, is het vinden van de perfecte look een reis die we allemaal maken. Voor sommigen kan dit betekenen dat ze op zoek gaan naar een nieuwe haarkleur, terwijl anderen streven naar extra volume en lengte. Bij Kapsalon Enjoy in Oostende kwam een klant binnen met een specifieke visie: ze wilde niet alleen blonde tinten toevoegen, maar ook volume en kwaliteit aan haar fijne, breekbare lokken.

Pre Bonded Keratine extensions

Before After
De Klant

De klant stapte de salon binnen met een duidelijk doel voor ogen: ze wilde de natuurlijke volheid van haar haar verbeteren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit. Het team van Enjoy begroette haar met warmte en professionaliteit, en begon met het bespreken van de beste opties om haar droomlook te realiseren.

Start

Na zorgvuldig overleg en analyse van de haartextuur en kleur, werd besloten om te gaan voor een combinatie van drie blonde tinten: 835, 800 en 839. Deze tinten werden zorgvuldig gekozen om een subtiele, maar prachtige dimensie toe te voegen aan haar bestaande kleur. Maar het ging niet alleen om kleur; de klant wilde ook volume en lengte toevoegen. En daar kwamen de HaireXtends Hairextensions van Veva Brands om de hoek kijken. HaireXtends Hairextensions staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en natuurlijke uitstraling. Met 100 stuks van 40 cm, zorgden deze extensions voor de gewenste volheid en lengte, terwijl ze tegelijkertijd een naadloze en natuurlijke uitstraling behielden.

Het proces van het plaatsen van de extensions werd met zorg en expertise uitgevoerd door het ervaren team van Enjoy. Ondanks het fijne en breekbare haar van de klant, slaagden ze erin om een prachtig resultaat te bereiken dat zowel duurzaam als adembenemend was. Elk detail werd nauwlettend in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat de extensions perfect mengden met het natuurlijke haar van de klant.

Toen de klant de spiegel werd getoond, was ze overweldigd door de transformatie. Haar haar straalde met een natuurlijke glans en volheid die ze nooit voor mogelijk had gehouden. Met een stralende glimlach verliet ze de salon, vol vertrouwen en klaar om de wereld tegemoet te treden met haar nieuwe, prachtige look.

Bij Kapsalon Enjoy draait het niet alleen om het veranderen van looks; het gaat erom dat elke klant zich mooi, zelfverzekerd en gelukkig voelt. Met een combinatie van hoogwaardige producten zoals HaireXtends, deskundig vakmanschap en een toewijding aan klanttevredenheid, streven ze ernaar om elke keer weer een buitengewone ervaring te bieden.

Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een drastische transformatie, bij Kapsalon Enjoy ben je in goede handen. Laat je dromen werkelijkheid worden en stap binnen voor een ervaring die je nooit zult vergeten.

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners Enjoy

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© april 25, 2024 02:27 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108