How Hair Thoughts Transformed My Hair

Mijn transformatie

Ik heb altijd al lang en vol haar willen hebben, maar mijn natuurlijke haar is dun en breekbaar. Ik heb verschillende soorten extensions geprobeerd, maar ik was nooit tevreden met het resultaat. De extensions voelden hard aan, knoopten snel en zagen er onnatuurlijk uit. Ik had het bijna opgegeven, tot ik een vriendin ontmoette die prachtig haar had. Ze vertelde me dat ze extensions van Hair Thoughts van Veva Brands droeg. Ik kon het niet geloven, want haar haar zag er zo echt en glanzend uit. Ze raadde me aan om ook Hair Thoughts te proberen, en ik besloot om het een kans te geven.

Pre Bonded Keratine extensions

Before After Before Explore the latest beauty trends with a spotlight on Hair Thoughts and HaireXtends hair extensions at Veva Brands. From captivating Extensions to lengths that redefine elegance, a spectrum of Colors to personalize your style, and Volume for that perfect finishing touch – our collection has it all. Uncover the transformative power of high-quality extensions, crafted to elevate your natural beauty. Dive into a world where each strand tells a story of sophistication and confidence. Choose Veva Brands for an unrivaled fusion of style and quality.After Explore the latest beauty trends with a spotlight on Hair Thoughts and HaireXtends hair extensions at Veva Brands. From captivating Extensions to lengths that redefine elegance, a spectrum of Colors to personalize your style, and Volume for that perfect finishing touch – our collection has it all. Uncover the transformative power of high-quality extensions, crafted to elevate your natural beauty. Dive into a world where each strand tells a story of sophistication and confidence. Choose Veva Brands for an unrivaled fusion of style and quality.
De Klant

From Bad extensions to the best

Ik ging naar een gecertificeerde kapper die gespecialiseerd is in het plaatsen van Hair Thoughts extensions. Hij haalde mijn oude extensions uit en plaatste maar 100 extensions van Hair Thoughts. Ik merkte meteen het verschil met het andere merk. De extensions waren veel zachter, je kon er gemakkelijk doorheen kammen en ze mengden zich perfect met mijn eigen haar. Ik kon niet zien dat het extensions waren. Ik was zo blij met mijn nieuwe look,

A Quote

Nu draag ik al drie maanden Hair Thoughts extensions en ik ben nog steeds verliefd op mijn haar. De extensions zijn van hoge kwaliteit, duurzaam en herbruikbaar. Achter 3 maand besloot ik om ook een volledige kleur metamorfose te doen. Ik koos voor een warme bruine tint die goed bij mijn huidskleur paste. De extensions namen de kleur goed op en blijven gewoon mooi glanzen.

Ze zijn gemaakt van 100% Remy human hair van Oost-Aziatische afkomst1. Ze hebben een steile haarstructuur met dikke volumineuze haren. Ze zijn beschikbaar in verschillende soorten, zoals keratine pre-bonded, tapes en wefts. Ik heb gekozen voor de keratine pre-bonded extensions, omdat die de langste draagtijd per toepassing hebben. Ze zijn ook aanpasbaar en herbruikbaar. Ik kan ze laten verwijderen en opnieuw laten inbinden als ik dat wil.

Ik ben zo blij dat ik Hair Thoughts heb ontdekt, want ze hebben mijn haar getransformeerd. Ik voel me zelfverzekerder, mooier en gelukkiger. Ik krijg veel complimenten over mijn haar en ik raad Hair Thoughts aan iedereen aan die op zoek is naar de beste extensions. Hair Thoughts is exclusief verkrijgbaar bij gecertificeerde kappers. Als je ook je haar wilt veranderen, neem dan contact op met een Hair Thoughts salon bij jou in de buurt. Je zult er geen spijt van krijgen!

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Hair Thoughts GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 20:25 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108