Mastering Mane Magic: The Veva Brands Method in Hair Extensions

Vandaag willen we het hebben over iets wat voor velen van ons een droom is: weelderige, natuurlijk uitziende lokken die de perfecte aanvulling vormen op onze persoonlijkheid en stijl. Voor veel vrouwen is haar een belangrijk aspect van hun zelfexpressie en zelfvertrouwen. En wie kan ons dat beter bieden dan een expert die al meer dan een decennium lang haar passie en vaardigheden wijdt aan het creëren van prachtige haarverlengingen?

Pre Bonded Keratine extensions

Before After
De Klant

From Bad extensions to the best

Maak kennis met onze gewaardeerde klant J., die al 16 jaar lang vertrouwt op onze extensions, met behulp van de baanbrekende techniek van Veva Brands. Deze techniek, exclusief geleerd aan partners zoals wijzelf sinds 1995, is een ware parel in de wereld van haarverlengingen. Ontworpen door Veva Brands zelf, is deze cursus vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard.

16 years of extensions

I've been wearing them without any damage to my natural hair, all thanks to Veva Brands' technique.

Een van de opvallende kenmerken van onze diensten is de aandacht voor de gezondheid van het eigen haar van onze klanten. J. is het perfecte voorbeeld van hoe haarverlengingen geen schade hoeven aan te richten aan het natuurlijke haar. Gedurende de 16 jaar dat ze onze extensions heeft gedragen, heeft ze geen enkele vorm van schade ervaren, zoals u kunt zien op de foto’s die we hier delen.

Maar laten we eens praten over de echte sterren van vandaag: de prachtige lokken die we hebben gecreëerd met behulp van het merk “Hair Thoughts”. Met lengtes van 50 cm en een assortiment kleuren, waaronder 619, 639, 719 en de bijzondere 912, biedt Hair Thoughts een scala aan mogelijkheden die voldoen aan de diversiteit van haartypes en -kleuren.

De 912 kleur is een zilverachtige tint die steeds populairder wordt bij blonde toepassingen. Wat deze kleur echt onderscheidt, is de lichte ondertoon die het toevoegt, een eigenschap die niet altijd gemakkelijk te vinden is. De kwaliteit van Hair Thoughts stelt ons in staat om onze klanten de gewenste resultaten te bieden, met een ongeëvenaarde natuurlijkheid en schoonheid.

Bij onze salon streven we ernaar om niet alleen prachtige haarverlengingen te creëren, maar ook een ervaring te bieden die onze klanten koesteren. We geloven in het belang van vertrouwen, professionaliteit en uitmuntendheid in alles wat we doen.

Dus, als je droomt van die weelderige lokken die je altijd al wilde hebben, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen en de magie van Veva Brands en Hair Thoughts zelf te ervaren. Laten we samen werken aan het realiseren van jouw droomhaar!

 

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Hair Thoughts GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 15:42 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108