Revolutionizing a Businesswoman's Look and Lifestyle: The Impact of Hair Extensions

Mijn transformatie

Een klant van een partner kapsalon die met onze producten werkt. Ze is een zakenvrouw die altijd op zoek is naar manieren om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Ze heeft blond haar, maar het is erg fijn en breekbaar, vooral aan de punten. Ze heeft altijd al gedroomd van lang, dik en glanzend haar, maar dat leek onmogelijk voor haar. Totdat ze bij het partner kapsalon kwam en ontdekte hoe HairThoughts haar look en leven hebben veranderd.

Pre Bonded Keratine extensions

De Klant

Deze zakenvrouw die al voor de derde keer Hair Thoughts hairextensions heeft laten plaatsen bij een Partner Salon dat met ons samenwerkt. Ze heeft blond haar, maar het is erg fijn en breekbaar, vooral aan de punten. Ze heeft altijd al gedroomd van lang, dik en glanzend haar, maar dat leek onmogelijk voor haar. Totdat ze via een vriendin, die ook fan is van ons merk Hair Thoughts, bij het kapsalon terechtkwam en ontdekte hoe hairthoughts hairextensions haar look en leven hebben veranderd.

De eerste keer dat deze zakenvrouw bij het kapsalon kwam, was ze een beetje sceptisch over hairextensions. Ze had gehoord dat ze schadelijk konden zijn voor haar haar en hoofdhuid, en dat ze veel onderhoud vergden. De kapper legde haar uit dat dat niet het geval is, als ze kiest voor kwalitatieve hairextensions zoals Hair Thougths. De kapper liet haar ook zien welke soorten en kleuren hairextensions er zijn, en hoe ze die kunnen aanpassen aan haar eigen haar en stijl. Ze was verrast door de vele mogelijkheden en besloot om het te proberen. Door de positieve feedback.

Ondertussen 3 haarverlengingen verder

Ze was zo tevreden met haar Hair Thoughts extensions, dat ze na vijf maanden terugkwam voor een nieuwe partij. En het zag er nog steeds fantastisch uit. Ze had geen enkele schade aan haar haar of hoofdhuid, en ze verzorgde haar hairextensions goed met de juiste producten van HaireXtends en technieken. Ze vertelde de kapper dat ze niet meer zonder hairextensions kon, en dat ze een vast onderdeel waren geworden van haar look en leven.

De kapper plaatste haar 75 nieuwe hairthoughts extensions, en vernieuwde nog wat oude reeds gebruikte extensions die nog in perfecte staat waren. Het resultaat was verbluffend. Haar haar zag er meteen voller, langer en gezonder uit. Ze kon haar haar in verschillende kapsels dragen, van los tot opgestoken. Ze straalde van zelfvertrouwen en geluk. 

 

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

Hair Thoughts GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 20:10 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108