Salon Krabben: Meesterlijk Haarwerk met HaireXtends Wefts!

Mijn transformatie

Salon Krabben, een gevestigde naam in de kapperswereld, staat bekend om hun jarenlange toewijding aan uitmuntendheid in haarverzorging en extensions. Met trots hebben ze onlangs een verbluffende transformatie gerealiseerd met behulp van HaireXtends wefts. Lees verder om meer te ontdekken over deze meesterlijke haarcreatie!

Weft extensions

Weft Salon Krabben Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Great hair beautiful lengths
De Kunst van Haarverzorging

Als een trouwe partner van Salon Krabben kan worden bevestigd dat ze niet alleen een kapsalon zijn, maar eerder kunstenaars die met haar werken. Hun deskundige team heeft door de jaren heen bewezen dat ze niet alleen bekwaam zijn in de basis van knippen en stylen, maar ook uitblinken in het toepassen van extensions.

Een Nieuwe Dimensie met HaireXtends Wefts:

Onlangs heeft Salon Krabben een opvallende transformatie gedeeld op hun Instagram-account. De getalenteerde Sharon heeft een set van 45 cm HaireXtends wefts geplaatst en deze vervolgens op de gewenste lengte geknipt. Het resultaat is ronduit adembenemend, een perfect voorbeeld van vakmanschap en toewijding aan het leveren van kwaliteit.

Een Uitnodiging voor Jou

Geïnspireerd door deze verbluffende transformatie? Salon Krabben nodigt je uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een intakegesprek. Of je nu droomt van weelderige lokken, een frisse knipbeurt of een totale make-over, het ervaren team staat klaar om jouw haarwensen werkelijkheid te maken.

Bewonder de Before and after

Benieuwd naar hoe het haar eruitzag voor deze adembenemende make-over? Swipe van links  naar rechts of bezoek de Instagram-post om de ‘before’ foto te bewonderen. Het contrast tussen de voor- en na-foto’s is werkelijk verbluffend en benadrukt de vaardigheid en toewijding van het team bij Salon Krabben.

Before After Weft Salon Krabben Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Great hair beautiful lengthsWeft Salon Krabben Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Great hair beautiful lengths

Salon Krabben blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige haarverzorging en extensions. Met de recente toevoeging van de prachtige HaireXtends wefts, laten ze zien dat ze niet alleen een salon zijn, maar eerder een bestemming voor diegenen die streven naar perfectie in hun haarschoonheid. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de kunst van haarverzorging bij Salon Krabben! ✨💇‍♀️ #SalonKrabbenMagic #HaireXtendsTransformations

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 14:20 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108