Slimme Oplossingen en Luxe Resultaten: Salon Krabben's Innovatieve Haartransformatie met HaireXtends

Mijn transformatie

Stap binnen in de wereld van Salon Krabben, waar klanttevredenheid en innovatie hand in hand gaan. In deze blogpost duiken we dieper in op een specifieke klantcase die de creativiteit en deskundigheid van Salon Krabben toont. Ontdek hoe deze salon een slimme oplossing vond voor een klant met fijne haarpunten en haar wens om volle punten te behouden zonder de lengte te verminderen.

ONLY 25 HaireXtends strands!

De Uitdaging

De klant had voldoende lengte maar altijd fijne haarpunten. In plaats van deze puntjes af te knippen, wilde de klant toch genieten van volle punten zonder extra te betalen voor een kortere lengte. Salon Krabben ging de uitdaging aan en vond een unieke oplossing die niet alleen voldeed aan de wens van de klant, maar ook resulteerde in een prachtige en luxueuze haartransformatie.

De Oplossing: HaireXtends van Veva Brands

Salon Krabben koos voor maar 25 strengen “HaireXtends” hairextensions van Veva Brands om aan de specifieke eisen van de klant te voldoen. Deze hoogwaardige extensions bieden niet alleen de mogelijkheid om de gewenste lengte te behouden, maar ook om de volle natuurlijke punten te verkrijgen die de klant wenste.

Voordelen in Overvloed

Met deze slimme oplossing hoefde Salon Krabben niet te knippen en kon de klant haar natuurlijke lengte behouden. Bovendien kreeg ze niet alleen de volle punten, maar ook een prachtige kleurnuance en meer volume, dankzij de hoogwaardige kwaliteit van de HaireXtends van Veva Brands. Een win-win situatie voor de klant en de salon.

Kwaliteit en Perfectie

Salon Krabben streeft altijd naar het allerbeste voor haar klanten. Door te kiezen voor Veva Brands, laten ze zien dat ze alleen genoegen nemen met de hoogste kwaliteit en perfect geplaatste hairextensions. Dit getuigt van het engagement van de salon om innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de unieke wensen van elke klant.

Before After Keratine Prebonded 25 pieces Salon Krabben Zelhem Veva Brands HaireXtends Hair Thoughts extensions Great hair beautiful lengths

Deze specifieke haartransformatie bij Salon Krabben toont aan dat creativiteit en hoogwaardige producten hand in hand gaan om aan de wensen van de klant te voldoen. Met slimme oplossingen en een focus op kwaliteit positioneert Salon Krabben zich als een salon die altijd streeft naar perfectie en tevreden klanten. Ontdek zelf de voordelen van innovatieve haartransformaties met Salon Krabben en Veva Brands. 💇

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects BY Partners off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juni 24, 2024 15:35 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108