Een Nieuwe Look: Volume en Kleur met HaireXtends Haarextensions bij Hairstudio Enjoy

Vandaag delen we een inspirerende transformatie die tot stand is gekomen in samenwerking met onze gewaardeerde partner, Hairstudio Enjoy. Hun klant, een trouwe bezoeker van Hairstudio Enjoy, heeft gekozen voor een prachtige nieuwe look met behulp van onze hoogwaardige HaireXtends haarextensions.
Add Volume Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Pre Bonded Keratine extensions

The custumor

Deze klant is al jarenlang een tevreden bezoeker van Hairstudio Enjoy en staat altijd open voor nieuwe stijlvolle mogelijkheden. Ze heeft een sterke voorkeur voor een volumineuze look en was enthousiast om te experimenteren naar een nieuwe look en gebruikte daarvoor onze HaireXtends haarextensions om haar haar dikker en levendiger te maken.

De Transformatie

Hairstudio Enjoy Heeft besloten om 75 strengen van HaireXtends extensions te gebruiken in drie verschillende kleuren op 30 cm lengte. Dit zorgde niet alleen voor een subtiele kleurverandering, maar voegde ook opvallend volume toe aan het kapsel van onze klant.

Resultaten

Het resultaat? Een verbluffende nieuwe look die haar haar aanzienlijk verdikt en tegelijkertijd een prachtige dimensie toevoegt. Ondanks het gebruik van extensions door de jaren heen, is het eigen haar van onze klant nog steeds gezond en glanzend, wat de zorg en expertise van het team bij Hairstudio Enjoy benadrukt.

Add Volume Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths
Before After Short to long Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful LengthsAdd Volume Hairextensions with Veva Brands Great Hair beautiful Lengths

Bij Veva Brands zijn we trots op de samenwerking met partners zoals Hairstudio Enjoy, die streven naar uitmuntendheid en klanttevredenheid. Deze transformatie is een prachtig voorbeeld van hoe onze HaireXtends extensions kunnen worden gebruikt om een volumineuze en levendige look te creëren, terwijl de gezondheid van het haar wordt behouden.

Wil je zelf ook een nieuwe, volumineuze look creëren met behulp van HaireXtends haarextensions? Neem dan gerust contact met Hairstudio Enjoy  voor meer informatie en advies. Samen kunnen we jouw haarfantasieën werkelijkheid maken!

WHY CHOOSE VEVA BRANDS

HaireXtends GEKOZEN

Waarom ik voor Veva Brands kies? 
Simpel ze hebben 2 haarsoorten zo kan ik als professionele kapper beter afstemmen voor mijn klanten.

Fijne tot Normale CORTEX

verbeterde elasticiteit

Personalized designs

Gepresonaliseerde plaatsing Gepersonaliseerde haren

Volumineuze uitstraling

volumineuzer

winning HairStylist

Plaats reeds jaren extensions van Veva Brands

premium Haar

Premium Haar

Getest in laboratorium

Seamless process

How It Works

01 Diagnose en Keuze

Begin met een grondige diagnose van je haar bij onze partner specialisten. Samen kiezen we tussen HaireXtends en Hair Thoughts, en evalueren we de structuur, hoeveelheid en gewenste toepassing

02 Bestelling bij Veva Brands

Nadat de keuze is gemaakt, plaatsen we de bestelling voor de benodigde haarextensies bij Veva Brands. Hier kun je kiezen uit hoogwaardige Hair Extensions of kijken in onze eigen stock voor beschikbare opties.

03 Afspraakplanning

Zodra de haren zijn besteld, plannen we een afspraak in. Voor bestellingen die vóór 16.00 uur zijn geplaatst, kan de afspraak al de volgende dag plaatsvinden. We streven naar snelle en efficiënte service om aan jouw behoeften te voldoen.

04 Plaatsing van de Haarstrengen

Op de afgesproken dag voeren we de haartransformatie uit. Onze ervaren stylisten zullen de Hair Extensions van Veva Brands zorgvuldig plaatsen, rekening houdend met jouw haarstructuur en de gewenste look. Of het nu gaat om volume, lengte of een subtiele kleurblend, we zorgen voor een naadloze integratie met jouw eigen haar.

successful projects Hairstudio Enjoy Partner off veva Brands

5/5

Inspired by our Hair?

Please fill out the form, so we can learn more about you and your needs.

© juli 24, 2024 19:37 VEVA BRANDS

Scroll naar boven
Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108 Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/9/c/7/vevabrands.com/httpd.www/wp-content/plugins/wp-members/includes/class-wp-members-captcha.php on line 108